Właśnie miałam dziś powiedzieć w pracy i kurde zaczęłam się wahac i serce mi waliZasługujesz na to szczęście Fredka! [emoji3590]
Ciesz się każda chwila tej ciąży!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie miałam dziś powiedzieć w pracy i kurde zaczęłam się wahac i serce mi waliZasługujesz na to szczęście Fredka! [emoji3590]
Ciesz się każda chwila tej ciąży!
Syn przelał negatywne emocje na jedną a pozytywne na drugąWow! Jazda bez trzymanki ale najwazniejsze ze dziewczyny zdroweA Wy się wkoncu dotrzecie! Jak syn zareagował na siostry? A jak z KP ? Karmisz na zmianę?
Laski, a ja wczoraj dostałam te pappa i oczywiście moja pani doktor @Aduś16 mi je tłumaczyła [emoji12]. Jest podobno dobrze i mam się w końcu zacząć cieszyć. Jeszcze sobie pojechałam na USG bo mnie szajba brała i neoparin mi się kończył. I widziałam jak mały obcy skakał w brzuchu [emoji2956]. I jedną rączką ruszał [emoji2956]. To jest po prostu kosmos [emoji3590]. Serio, mnie takie rzeczy nigdy nie wzruszały, oprócz małych kotków i piesków [emoji12]. A tam siedziałam jak urzeczona [emoji3590]. Mam nadzieję, że nikomu nie jest smutno jak to tak szczegółowo opisuję, ale wczoraj po prostu po tych wynikach byłam szczęśliwa [emoji3590]
Tez miałam takie nosowe problemy w ciążyA z innej beczki, od pewnego czasu tj od jakiś 2mc mam krwotoki z nosa(jedynie z prawej dziurki). Od 2tyg codziennie-nie jest to takie ciągle krwawienie tylko ewidentnie pęka mi naczynko i wylatuje skrzep i krew najczęściej obserwuję to rano jak wstaje ale w ciągu dnia też się zdarzapowinnam się martwić? Przyjmuje żelazo bo mam anemie (ale to całe życie-taki mój urok małopłytkowości)
No raczejWłaśnie miałam dziś powiedzieć w pracy i kurde zaczęłam się wahac i serce mi wali. Jak myślicie, mogę już powiedzieć?
SuperLaski, a ja wczoraj dostałam te pappa i oczywiście moja pani doktor @Aduś16 mi je tłumaczyła. Jest podobno dobrze i mam się w końcu zacząć cieszyć. Jeszcze sobie pojechałam na USG bo mnie szajba brała i neoparin mi się kończył. I widziałam jak mały obcy skakał w brzuchu
. I jedną rączką ruszał
. To jest po prostu kosmos
. Serio, mnie takie rzeczy nigdy nie wzruszały, oprócz małych kotków i piesków
. A tam siedziałam jak urzeczona
. Mam nadzieję, że nikomu nie jest smutno jak to tak szczegółowo opisuję, ale wczoraj po prostu po tych wynikach byłam szczęśliwa
![]()
Cisza przed burząDziś mamy pustkę w kalendarzu albo coś mnie ominęło? [emoji848]
Spokojnego i miłego dnia dziewczyny! [emoji3590]
Ja powiedziałam właśnie po prenatalnych i wynikach pappa [emoji3526]Właśnie miałam dziś powiedzieć w pracy i kurde zaczęłam się wahac i serce mi wali [emoji33]. Jak myślicie, mogę już powiedzieć?
Ja jak zwykle na końcuPodsumowując - to jednak możliwe ze udaje się za pierwszym radem ale jak się nie uda to nie koniec świata bo i za 6 i za 7 może się udać. Dziekuje za odpowiedzi.
Fredzia ciesz się ciążą !! Zasługujesz na szczęścieWłaśnie miałam dziś powiedzieć w pracy i kurde zaczęłam się wahac i serce mi wali. Jak myślicie, mogę już powiedzieć?
Przykro miJa jak zwykle na końcuzanim ja Was doczytam to już jest 10 innych tematów
U mnie 4 transfer udany
W zeszłym miesiącu miałam 5, niestety nieudany![]()