Magda 1234
Fanka BB :)
To wtedy podam Ci rękęSpokojnie, ja jeśli wszystko będzie dobrze to ok 7 tc zacznę rzygac nawet woda. Wiec na zapas muszę się najeść![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wtedy podam Ci rękęSpokojnie, ja jeśli wszystko będzie dobrze to ok 7 tc zacznę rzygac nawet woda. Wiec na zapas muszę się najeść![]()
Cieszę się, że ci pomogły [emoji846][emoji846]To wtedy podam Ci rękę [emoji2961][emoji2961][emoji2961] dostałam czopki i trochę wracam do życia
Eeee … nieTaki zapracowany?![]()
O ślicznie. Jakie dostałaś ?To wtedy podam Ci rękędostałam czopki i trochę wracam do życia
No i super ze jest dobrzeEeee … niepo prostu męski foch.
Jestem po wizycie. Macica piękna, endometrium grube, brak krwiaków, wstępnie wykluczona ciąża pozamaciczna.
Jutro HCG, kolejne za tydzień. Jeszcze TSH i układ krzepnięcia mam zrobić.
Kolejna wizyta za 2 tyg. Leki bez zmian.
Za Estrofem mi się oberwało, ze ma być koło 500. Ale utrzymał mi moje zwiększone samopas dawki.
I mam zwolnić, wyluzować, odpoczywać i nie jeść malin.
Bo powodują skurcze macicy.No i super ze jest dobrzelekarze przy nas i naszym podejsciu do dawek zwariuja
A czemu masz zakazane maliny?
Mi spadła z 90 na 30 po odjęciu leków .też jestem podobnie bo 10+6Hello. Jestem dzis 10+4 i od 9tc schodzę z leków wg rozpiski Hajdusianka. Od poniedziałku jestem na 2x50mg luteiny podjezykowej i 100mg lutinusa. Zrobilam dzis wyniki i prog 18.77a ponad tydzień temu bylo 50. Bede oczywiście zaraz dokładać lutinusa, jutro konsultacje mam ze swoja dr jeszcze to pewnie znow zwiekszy proga ale pocieszcie, że nie ma dramatu z maluchem ...
![]()
Mi lekarz powiedział że już nie ma sensu tak wysokiego Proga trzymać i żeby był w granicy 20 i jest okHello. Jestem dzis 10+4 i od 9tc schodzę z leków wg rozpiski Hajdusianka. Od poniedziałku jestem na 2x50mg luteiny podjezykowej i 100mg lutinusa. Zrobilam dzis wyniki i prog 18.77a ponad tydzień temu bylo 50. Bede oczywiście zaraz dokładać lutinusa, jutro konsultacje mam ze swoja dr jeszcze to pewnie znow zwiekszy proga ale pocieszcie, że nie ma dramatu z maluchem ...
![]()
30 to jeszcze jest ok. Zawsze mówią ze 20 to te minimum.... 50 proga mialam przy 3x2 lutinusa, 3x4 podjezykowej i 1x prolutex. I 26.02 miałam schodzić z lekow bo ciąża sama produkuje... no jakoś słabo skoro przy aktualnej dawce i od jutra powinnam byc tylko na 100mg podjezykowejMi spadła z 90 na 30 po odjęciu leków .też jestem podobnie bo 10+6