Orchidea33
Fanka BB :)
A to nie sądziłam, ze to nas juz dotyczy.. ja mam balsam z malina nordyckaBo powodują skurcze macicy.
Nimi unikać zaparć i wszelakiego obciążenia dla macicy, podnoszenia itp

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to nie sądziłam, ze to nas juz dotyczy.. ja mam balsam z malina nordyckaBo powodują skurcze macicy.
Nimi unikać zaparć i wszelakiego obciążenia dla macicy, podnoszenia itp
Ale prog tez jest wydzielany skokowo. Może akurat bylas w tej dolnej wartości?30 to jeszcze jest ok. Zawsze mówią ze 20 to te minimum.... 50 proga mialam przy 3x2 lutinusa, 3x4 podjezykowej i 1x prolutex. I 26.02 miałam schodzić z lekow bo ciąża sama produkuje... no jakoś słabo skoro przy aktualnej dawce i od jutra powinnam byc tylko na 100mg podjezykowej
.. a prog niecałe 19![]()
Myśle ze nieA to nie sądziłam, ze to nas juz dotyczy.. ja mam balsam z malina nordyckamyslisz, ze tez tak dziala??
No to uffMyśle ze niemaliny tam za wiele nie ma
Dobrze, że nie lubię malin. Mam nadzieję, że truskawki tak nie działają [emoji846][emoji846]Myśle ze niemaliny tam za wiele nie ma
ja wiem ze skokowo ale od 25.02 spadlo az tak... martwię sięAle prog tez jest wydzielany skokowo. Może akurat bylas w tej dolnej wartości?
TruskawkiDobrze, że nie lubię malin. Mam nadzieję, że truskawki tak nie działają [emoji846][emoji846]
Spadek jest spory. Ja bym chyba jeszcze powtórzyła jutro. A mialam badanie robione z takim samym odstepem czasowym od tabletki?ja wiem ze skokowo ale od 25.02 spadlo az tak... martwię się![]()
Nie. Nigdy nie stosowałam. Piersi miałam w roztopach po 1 ciąży. Urosły ze 4 rozmiary. Pupa tez w rozstępach po porodzie.No to uffstosujesz jakies balsamy dla kobiet w ciazy czy takie normalne?
Po porodzie są truskawki zabronione, jak się karmi piersią. To mega silny alergen.Truskawkijuz sie doczekac nie moge jak sie pojawia
tylko cos tam slyszalam, ze trzeba uwazac na alergie
ale nie pamietam dokladnie o co chodzilo.