Orchidea33
Fanka BB :)
Hahaha czyli mamy podobnieHahhaha dzisiaj pisałam właśnie dziewczynom, że zmęczyło mnie ładowanie do zmywarki i karmienie rybek. Musiałam się położyć.
 ciekawe czy to sie zmieni
 ciekawe czy to sie zmieniDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Hahaha czyli mamy podobnieHahhaha dzisiaj pisałam właśnie dziewczynom, że zmęczyło mnie ładowanie do zmywarki i karmienie rybek. Musiałam się położyć.
 ciekawe czy to sie zmieni
 ciekawe czy to sie zmieniJa jak mojemu napisałam te wszystkie przyrosty. To od razu, że są za niskie i inne moje lamenty. A on tylko jedno słowo wyniki super[emoji1787] A w mojej głowie jak super! Czy on widzi to co ja. Potem mi koleżanka powiedziała, że między blastką 5AA,a 2AA może być nawet ponad dzień różnicy i mi trochę przeszło. Do następnej bety[emoji23]Mój wylewny lekarz odpisał ze jest ok.
Mi mąż robił zastrzyki tak delikatnie, że nic nie czułam. Nawet te bolesne. I z psem wychodzi sam od transferu. Mi nie pozwala, mówi że to 4 piętro [emoji846] Dawno nie miałam tak dobrze. Sprząta on, odkurza on, wszystko robi[emoji846][emoji846]Aaaaaa melduje że pierwszy zastrzyk za mną [emoji123][emoji123] i wiecie co ... Zapomniałam jakie to bolesne jest [emoji17] trzy razy igłę zmieniałam bo się w zrosty wbijalam , aż się boje co to będzie jak dojdzie mi kolejny zastrzyk ... Chyba zacznę sobie w czoło wbijać [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji85] w udo sama nie dam rady ... Za bardzo się boje , a mężowi nie dam [emoji85] widziałam kiedyś ta radość w jego oczach jak miał mi pierwszy zastrzyk w życiu zrobić ... Tzn. to może nie była radość ... Te oczy mówiły więcej niż tysiąc słów ... [emoji85] Po 15 minutach jak siedziałam na wannie i zastanawiałam się czy go zrobić on przyszedł i powiedział , kochanie daj ja Ci zrobię ten zastrzyk ... Nie minęły 3 sekundy jak sama po tym zrobiłam [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji85] nie powiem bo jest opiekuńczy ... Po dzisiejszym zastrzyku jak zaczęło piec bo lek się rozprowadzał to kazał mi leżeć , wszystko zrobił za mnie i nawet z psem sam wyszedł ( chodź zawsze wieczorkiem robimy sobie spacer z psiakiem po osiedlu ... Dziś poszedł sam [emoji33])
Ty jesteś już bardziej zaawansowana.Ja po schodach wchodzę normalnie i ogólnie nie mam tak, że się męczę, zieję i nie mogę oddychać, ale jak wracam z pracy to nie mam siły na nic. Jem I idę do łóżka. Czuję wszystkie mięśnie, zimno mi i taka jestem jakbym kilka nocy nie spała. Rano regeneracja i po pracy znów.

O ja po pracy mam tak samo. Jestem wypompowana z energii. Wczoraj skończyłam po 19 i ledwie wlazłam po schodach do mieszkania. Wieczorami też mnie pobolewa brzuch, jak usiądę na kanapie po pracy to czuje jakbym miała dostaćJa po schodach wchodzę normalnie i ogólnie nie mam tak, że się męczę, zieję i nie mogę oddychać, ale jak wracam z pracy to nie mam siły na nic. Jem I idę do łóżka. Czuję wszystkie mięśnie, zimno mi i taka jestem jakbym kilka nocy nie spała. Rano regeneracja i po pracy znów.
 . Mdli mnie jak jestem głodna i jak za dużo zjem na raz. Muszę zadbać o małe przekąski i te chrupki kukurydziane położyć przy łóżku
. Mdli mnie jak jestem głodna i jak za dużo zjem na raz. Muszę zadbać o małe przekąski i te chrupki kukurydziane położyć przy łóżku Jak dobrze, że ja nie mam mdłości. Ale poza tym wszystko to co i ty[emoji4] Weszłam do pracy i nie jestem w stanie się dobudzić. Ledwo kontaktuję.O ja po pracy mam tak samo. Jestem wypompowana z energii. Wczoraj skończyłam po 19 i ledwie wlazłam po schodach do mieszkania. Wieczorami też mnie pobolewa brzuch, jak usiądę na kanapie po pracy to czuje jakbym miała dostać [emoji837]. Mdli mnie jak jestem głodna i jak za dużo zjem na raz. Muszę zadbać o małe przekąski i te chrupki kukurydziane położyć przy łóżkubo pierwsza myśl, po obudzeniu to mdlllo
Wiesz ja kiedyś zrobiłam mojemu zastrzyk przeciwzakrzepowy to aż siniaka miał ( pierwszy raz z życiu ) i za każdym razem mówi że mi się odegraMi mąż robił zastrzyki tak delikatnie, że nic nie czułam. Nawet te bolesne. I z psem wychodzi sam od transferu. Mi nie pozwala, mówi że to 4 piętro [emoji846] Dawno nie miałam tak dobrze. Sprząta on, odkurza on, wszystko robi[emoji846][emoji846]

wolę nie ryzykować
 wolę nie ryzykować 

a po transferze zawsze mam tylko jedno zadanie , leżeć i pachnieć . Wszystko mąż robi ... Aż mi głupio było nieraz ale co zrobić jak nic innego nie pozwala mi robić
 a po transferze zawsze mam tylko jedno zadanie , leżeć i pachnieć . Wszystko mąż robi ... Aż mi głupio było nieraz ale co zrobić jak nic innego nie pozwala mi robić 
Wyniotujesz nadalKochane, zaczęłam trochę pokasływać, ale jakby to mi nie przeszkadza. Problem pojawia się, gdy przy kaszlu zaczyna mnie boleć w plecach, tak mniej więcej pod łopatkami... jak sobie pomóc? Co to może być? Poradźcie coś ❤ raz że żołądek mnie męczy to jeszcze teraz te plecy.. pomocy
Ja sprzątam na raty, brakuje mi sił i tchu i podobnie jak Tobie robi mi się słabo, chyba to normalneDziewczyny pytanie. Ja wiem, ze mam noge w ortezie i spedzam wiekszosc czasu przez to na siedzaco. Ale po poludniu stwierdzilam, ze cos posprzatam trochę w kuchni na blatach. Takie wiecie, oproznianie zmywarki, mycie jakiś talerzy. I powiem Wam, ze tak STRASZNIE sie zmeczylam, ze az mi sie w glowie zakrecilo.. serce bilo mi jak szalone. Oczywiscie mdli mnie calymi dniami, troche boli brzuch. Ale czy to normalne? Tez sie tak meczycie? Wieczorem to juz tylko moglabym lezec...