Porozmawiam z moja położna. Rodziłam tak dawno, ze może są już inne wytyczne.obecnie nie ma diety matki karmiącej... i nic nie jest zabronione oprócz alkoholu...? Ja jem truskawki i karmię piersią...![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Porozmawiam z moja położna. Rodziłam tak dawno, ze może są już inne wytyczne.obecnie nie ma diety matki karmiącej... i nic nie jest zabronione oprócz alkoholu...? Ja jem truskawki i karmię piersią...![]()
Dobrze, ze w ogole odpisal jak taki wylewny..Mój wylewny lekarz odpisał ze jest ok.
Ja jestem dopiero 10dpt i już się mega mecze. Najgorsze jest wchodzenie po schodach na 4 piętroDziewczyny pytanie. Ja wiem, ze mam noge w ortezie i spedzam wiekszosc czasu przez to na siedzaco. Ale po poludniu stwierdzilam, ze cos posprzatam trochę w kuchni na blatach. Takie wiecie, oproznianie zmywarki, mycie jakiś talerzy. I powiem Wam, ze tak STRASZNIE sie zmeczylam, ze az mi sie w glowie zakrecilo.. serce bilo mi jak szalone. Oczywiscie mdli mnie calymi dniami, troche boli brzuch. Ale czy to normalne? Tez sie tak meczycie? Wieczorem to juz tylko moglabym lezec...
Jak się wchodzi z pełnym pęcherzem to tak jestJa jestem dopiero 10dpt i już się mega mecze. Najgorsze jest wchodzenie po schodach na 4 piętro![]()
Hahah piję tyle, że mam pęcherz pełny non stopJak się wchodzi z pełnym pęcherzem to tak jest![]()
No ja w zyciu sie nie zmeczylam oproznianiem zmywarkiJa jestem dopiero 10dpt i już się mega mecze. Najgorsze jest wchodzenie po schodach na 4 piętro![]()
Ja tezHahah piję tyle, że mam pęcherz pełny non stop![]()
Hahhaha dzisiaj pisałam właśnie dziewczynom, że zmęczyło mnie ładowanie do zmywarki i karmienie rybek. Musiałam się położyć.No ja w zyciu sie nie zmeczylam oproznianiem zmywarki![]()