Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy któraś z Was korzystała w procedurze z fertile chip do selekcji nasienia i może podzielić się wnioskami czy warto?
Pozdrawiam
W grudniu miałam 2,9, mam 34 lata . I wiesz co, u na nas wcześniej były nacinane 2 i 2 nie .A nacinanie miałaś tylko przy tym transferze? Możesz jeszcze zdradzić wiek i amh...?Gratuluję i zadroszcze tego szczęścia, będzie dobrze!!
Ja mialam Amh okolo 1Dziewczyny,czy któraś z was miała bardzo niskie amh ,a jednak zaszla w ciążę ze swoich komórek?
Gratuluje i dziękuję za podzielenie się historią. To zawsze miałaś 5dniowe maluchy? Zdrówka i radości życzę<3My mielismy. U nas to lekarz nazywał Zymot, ale z tego co czytam to to samo. U nas myśle ze sie sprawdzilo bo udało sie wyhodować 3 zdrowe zarodki bardzo wysokiej klasy. A mieliśmy bardzo słaba morfologię nasienia (0%). Nie wiem czy tylko dzięki temu ale zakładam ze pomogło. Osłonkę mieliśmy z zasady nacięta bo u nas zarodki miały robiona biopsje wiec każdy został nacięty. I miałam tez embryoglue. Mysle Ze wszystko po trochę sie przyczyniło do sukcesu.
A suplementowalas sie czymś przed procedura/procedurami? Ja biorę dhea przez 3mce i poziom mam wyższy w stosunku do normy ale mam kontynuować. Nie chcę tez zaszkodzić jajeczkom...My mielismy. U nas to lekarz nazywał Zymot, ale z tego co czytam to to samo. U nas myśle ze sie sprawdzilo bo udało sie wyhodować 3 zdrowe zarodki bardzo wysokiej klasy. A mieliśmy bardzo słaba morfologię nasienia (0%). Nie wiem czy tylko dzięki temu ale zakładam ze pomogło. Osłonkę mieliśmy z zasady nacięta bo u nas zarodki miały robiona biopsje wiec każdy został nacięty. I miałam tez embryoglue. Mysle Ze wszystko po trochę sie przyczyniło do sukcesu.
Tzn u nas to była pierwsza stymulacja i te 3 zdrowe zarodki są wszystkie z tej jednej (tak, 5dniowe blastki) i pierwszy podany zarodek póki co ładnie zaskoczył. Wiec mamy jeszcze dwa mrozaczkiGratuluje i dziękuję za podzielenie się historią. To zawsze miałaś 5dniowe maluchy? Zdrówka i radości życzę<3
Standardowo suplementy dla starający się (pregna start) do tego Vit C 1000 i VIT D tez w jakiejś większej dawce. I tyle tak na prawdę. A mam 39 lat wiec nie małoA suplementowalas sie czymś przed procedura/procedurami? Ja biorę dhea przez 3mce i poziom mam wyższy w stosunku do normy ale mam kontynuować. Nie chcę tez zaszkodzić jajeczkom...