S
sucrebouche
Gość
Mi się coś wyplukac nie chceTak, robiłam -wiem, że to głupieWypłukał się.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się coś wyplukac nie chceTak, robiłam -wiem, że to głupieWypłukał się.
Oj no nie wiem. Nie koniecznie to zastrzyk.U
U mnie dzisiaj 4 dpt ale wychodzą mi takie od 2 dnia, więc na pewno zastrzyk jeszcze
Zobacz załącznik 1676497
Serio ale ja myślę, że to pozytyw po prostu jest a nie zastrzykMi się coś wyplukac nie chce![]()
A zmieniają barwę te testy? Tak mi się wydaje że od 2dpt do teraz to te testy powinny być coraz jaśniejsze i później znowu ciemnieć ewentualnieOj no nie wiem. Nie koniecznie to zastrzyk.
Serio ale ja myślę, że to pozytyw po prostu jest a nie zastrzyk![]()
No właśnie takie same są ani jaśniejsze ani ciemniejsze.A zmieniają barwę te testy? Tak mi się wydaje że od 2dpt do teraz to te testy powinny być coraz jaśniejsze i później znowu ciemnieć ewentualnie
Na żywo mi się wydają takie same. Zobaczę jutro. Wczesna blascotysta 2CB chyba. Jeden jedyny.Ta z 4dpt nieco ciemniejsza. A jaka blastka to była?
Ja poprzednią ciążę z której mam teraz córeczkę była podobno najgorszym z moich zarodków ( nie wiem jakiej klasy) był to mroziak z 3 dnia, mój piąty transfer i bam udało się.Na żywo mi się wydają takie same. Zobaczę jutro. Wczesna blascotysta 2CB chyba. Jeden jedyny.
Mój drugi transfer, pierwszy był 5AB i się nie przyjął.Ja poprzednią ciążę z której mam teraz córeczkę była podobno najgorszym z moich zarodków ( nie wiem jakiej klasy) był to mroziak z 3 dnia, mój piąty transfer i bam udało się.
Wiesz to jest jak w totka mam wrażenie. Ja przeszłam już 3 pełne procedury i 6 transferów. 4 transfer dał ciaze którą poroniłam. 5 transfer dał mi córeczkę. A obecny transfer numer 6... ZobaczymyMój drugi transfer, pierwszy był 5AB i się nie przyjął.
Oby naam się udałoWiesz to jest jak w totka mam wrażenie. Ja przeszłam już 3 pełne procedury i 6 transferów. 4 transfer dał ciaze którą poroniłam. 5 transfer dał mi córeczkę. A obecny transfer numer 6... Zobaczymy