Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie kocham tego, ale wysyłam serduszko. Jak się czujesz?Tym razem to ja będę goniła ciebie ;*
Ja też mam teraz 4BB. Zdziwiłam się, bo na spotkaniu mówili, że baaardzo dobre te blastki, a później wysłali mi opis… córeczkę mam z 4AA, wcześniej wiele nieudanych transferów. Powodzenia!Mam podobne blastki teraz pobraneobecnie w brzuchu 4BB, 5dpt. Poszły do mrożenia 2x 4BC z 5-tej doby
Rzeczywiście podobnie u nas. U mnie to 5 procedura, podany 8 zarodek, 6 transferWiesz to jest jak w totka mam wrażenie. Ja przeszłam już 3 pełne procedury i 6 transferów. 4 transfer dał ciaze którą poroniłam. 5 transfer dał mi córeczkę. A obecny transfer numer 6... Zobaczymy
Ja wszystkie poprzednie transfery miałam z zarodków 3 dniowych bo tak akurat praktykowało się to tam za granicą gdzie się leczyłam. Więc mimo iż miałam tyle transferów to szanse na ciążę niskie tak na prawdęRzeczywiście podobnie u nas. U mnie to 5 procedura, podany 8 zarodek, 6 transfer![]()
Bo te 4BB które mamy, jest dobrym zarodkiem z którym mamy około 50% szans na powodzenie. Nie jest to też oczywiście najlepsza klasa jak właśnie 4AA...Ja też mam teraz 4BB. Zdziwiłam się, bo na spotkaniu mówili, że baaardzo dobre te blastki, a później wysłali mi opis… córeczkę mam z 4AA, wcześniej wiele nieudanych transferów. Powodzenia!
Myślę, że dobrze. To dla mnie nowa sytuacja bo jeszcze do niedawna żyłam w przekonaniu, że nie mogę mieć dzieci z ciąży naturalnej przez brak owulacji. Trudne jest zrozumienie co natura nam chciała pokazać ale wiem, że to dla nas pstryczek w nos i bierzemy się z medycyną w garść i ruszamy z nową procedurą silniejsi o doświadczenia.Nie kocham tego, ale wysyłam serduszko. Jak się czujesz?
Dawno tu nie zaglądałam... dobre wieści, trzymam kciuki!!!