reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

mnie sie po prostu organizm oslabil po tym ivf.....zawsze mialam ok cykle a teraz jakas masakra... no ale staram sie nie panikowac, choc juz bym chciala zeby sie znowu to zaczelo no

reklama
ooo, na to bym nie wpadla!!! :)))
lolitka, zacznie sie zacznie i bedziesz jeczec. a ty przetransferowalas juz wszystkie fasole z pierwszej stymulki?

jakie tam fasole

mniernoty nie fasole....tylko 2 sztuki przezyly do 3 dnia. chcialam transfer 1 a drugi byl za slaby na mrozenie - ot taka historia

wiec mnie teraz chca na krotkim potraktowac coby poeksperymnetowac z nadzieja ze wiecej jajek lepszej jakosci bede miala

bedzie jak bedzie....

robie wsio co moge, ale niestety za wiele zrobic nie mozna...

pazywiom uwidzim - jak to mowili starozytni rzymianie

Lolitka a Ty dawno od nas uciekłaś? Jak język? Trudny?

No może i przedobrzyli, ale masz dużo zarodków, a ja tylko 3 jeszcze.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Lolitka a Ty dawno od nas uciekłaś? Jak język? Trudny?

Nie ucieklam. Kocham Polske. Tylko jakos tak z praca wychodzi, bo lbie podrozwoac. Tam gdzie mnie zaoferuja prace tam ide. Tera jestem tu prawie 3 lata. jezyka nie znam bo po ingliszu sie komunikuje....choc ostatnio sie zaczelam uczyc...

Nie zamierzam tu dlugo zostac. W zaleznosci od fasolki - jesli ja teraz bede miala to zostane troche bo kraj dobry do opieki nad dziecmi. Ale sie juz powoli szykuje do wyjazdu - jeszcze tylko nie wiem skad zadzwonia. Marzy mi sie ameryka poludniowa, no ale zobaczymy

Do góry