reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Matylda1980-widzę, że my jedziemy na tym samym wózku... Mężuś weekendowy i bardzo słabe plemniczki- wiem coś o tym. Ale co to dla nas - nie takie przeszkody się pokonywało! :) Trzymam kciuki za Ciebie.
Labo75-ja też czekam, aby poznać wiarygodne wyniki bety. Bądź cierpliwa, nie nakręcaj się tylko myśl jakie to będzie szczęście usłyszeć od lekarza "jest pani w ciąży"... Szkoda,że wtedy nie można już się upić ze szczęścia ;-) Jak znam swoje reakcje to będę ryczeć i szlochać tak, że mnie wszystkie usłyszycie. A teraz Ty, Lolitka i ja- cierpliwie czekamy na tego dobrego newsa :-)

reklama
Labo kochana ja miałam pierwszą weryfikację(robiliśmy IVF w inviccie w Warszawie a tu robią 3 weryfikacje)to był czwartek transfer byl w poniedizłek po tej weryfikacji lekarz zwiększyl mi luteinę w poniedziałęk miałm drugą weryfikację i juz usłyszałam od lekarza że jestem w ciąży czego i tobie z całego serducha życzę. Trzeba wierzyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyneczki a co do seksiku przed punkcją , po transferzee to co lekarz to inna opinia nam przy pierwszym i drugim IVF lekarz powtarzał seksik, przytulanko koniecznie . Przy trzecim podejściu nawet nie pytalismy lekarza a ja postanowiłam ze teraz sprubujemy sie powstrzymać;-)i przed punkcją i po transferku i tak zrobiliśmy i się udało :-)Czy to miało jednak wpływ ciężko powiedzieć, może tak może nie?
Lolitko mam nadzieje że twoja nieobecność spowodowana jest jakimś błogim lenistwem;-)któremu i ja się chyba oddam w ten paskudny ponury dzień, uwielbiam czytać książeczki a jak już deszcz uderza w parapet czyta mi się cudnie:tak:
Ewelinko już zaczynam trzymać kciuczki za twoje eskimoski:tak:z ogromną wiarą że teraz wam się uda , a potem stopniowo będziecie odbierać reszte z zimowiska i na starość będziecie mieli 11dzieciaczków plus wnuki będzie wielka rodzinka nie ma co:-)
Pozdrawiam dziewczynki , trzymajcie się ciepło bużka

Ostatnia edycja:
KOBITKI

powiedzcie mi bo nie do końca jeszcze się orientuję....jak to jest jak np. uda się przy pierwszym podejściu i zostaną eskimoski, to można je zamrozić na np. 2 lata, a później zrobić tylko transfer?

Aga 27 hope.Troszkę się obawiam , że ta sobotnia beta - 2,0 to wynik ovitrelu nawet dzwoniłam do lekarza i on to potwierdził i mówił , że dopiero druga weryfikacja może coś powiedzieć a ja już się cieszyłam tym bardziej , że nie mam mrozaków a następne in vitro to kupa kasy , której nie mamy .

matylda1980.Ja czytałam , że można je przechowywać do 5 lat.

Aga27hope.A beta w pierwszej była ujemna?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
labo

ja się jakoś nie nastawiam że sie uda, bo wolę się mniej rozczarować.....ale było by miło

labo

wstaw sobie sygnaturę, będzie prościej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wejdź w ustawienia potem w panel kontrolny (jak jesteś zalogowana) i po lewej stronie jest sygnatura. ja tam mam wpisane na jakim jestem etapie (czyli to co mam grubszym drukiem pod kreską) dzięki temu wiemy na bierząco kto jest na jakim etapie

Do góry