reklama
Aga27 hope
Fanka BB :)
Labo nie rozumiem nie pierwsza weryfikacja już wskazywała że betka rośnie i lekarz dlatego powiekszył luteinę i estrofem bo to wtedy brałam a przy drugiej weryfikacji powiedział że napewno jest ciąża co potwierdziłą kolejna weryfikacjaAga27hope.A beta w pierwszej była ujemna?
ale jestem dupa wołowa.w końcu znalazłam.mama chyba jakieś zaćmienie umysłu
No widzisz a ja mam bete 2,0 i nie kazał mi zwiększać leków , więc jest dobrze czy nie bo ja już się gubię w tym wszystkim , bo podobno pierwsza beta wychodzi ujemnaLabo nie rozumiem nie pierwsza weryfikacja już wskazywała że betka rośnie i lekarz dlatego powiekszył luteinę i estrofem bo to wtedy brałam a przy drugiej weryfikacji powiedział że napewno jest ciąża co potwierdziłą kolejna weryfikacja
Ostatnio edytowane przez moderatora:
labo75 po pierwsze, babko myśl pozytywnie. Codziennie dawka dobrego humoru i jesteś bliżej sukcesu. Po drugie, tylko w Inviccie robią 3 werki przed upływem 14 dni od transferu, a jak widać tylko Ty, Aga27hope i ja jesteśmy pacjentkami tej kliniki. Po trzecie, nie zwiększyli Ci dawek leku, bo tak jak sama napisałaś, progesteron i estradiol masz na wysokim poziomie. Po czwarte ja miałam na pierwszej werce betkę dodatnią - dokładnie było to 3,54 i teraz brykam z ponad roczną córcią. Głowa do góry :-)
lolitka rzeczywiście nam uciekła, może w spokoju chce odczekać ten czas do badania bety. Mam nadzieję, że da nam znać co i jak.
lolitka rzeczywiście nam uciekła, może w spokoju chce odczekać ten czas do badania bety. Mam nadzieję, że da nam znać co i jak.
kahaaa
ewelina, to trzymam kciuki za dzieciaczki, nie wariuj z trzema, bo ciaza trojacza to duze ryzyko!
matylda, jak po punkcji?
lolitko, ja rozumiem, ze postanowilas odpoczac, ale zwykle przed jakims wyjazdem meldowalas dokladnie co, gdzie kiedy i na jak dlugo, wiec twoja kilkudniowa nieobecnosc jest podejrzana. rozumiem, ze chcesz sie odizolowac i zamierzam to uszanowac, ale kochana my sie tu martwimy i jak sie predko nie odezwiesz to bedziemy bombardowac na privie!!!
trzymam kciuki za was wszystkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
matylda, jak po punkcji?
lolitko, ja rozumiem, ze postanowilas odpoczac, ale zwykle przed jakims wyjazdem meldowalas dokladnie co, gdzie kiedy i na jak dlugo, wiec twoja kilkudniowa nieobecnosc jest podejrzana. rozumiem, ze chcesz sie odizolowac i zamierzam to uszanowac, ale kochana my sie tu martwimy i jak sie predko nie odezwiesz to bedziemy bombardowac na privie!!!
trzymam kciuki za was wszystkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
AgniesiaP.To mnie pocieszyłaś bo lekarz mi powiedział że to jeszcze po ovitrelu i że tak szybko to na pewno nie mogę mieć dodatniej bety i stąd ten mój stres .W sobotę się ucieszyłam a potem lekarz mnie zdołował.
kahaaa.W angli nie ma problemu z in vitro?refundują je?i jakie są warunki , które trzeba spełnić?
nie ma nikogo? potrzebuję pogadać bo jutro mam II werkę i się denerwuję
kahaaa.W angli nie ma problemu z in vitro?refundują je?i jakie są warunki , które trzeba spełnić?
nie ma nikogo? potrzebuję pogadać bo jutro mam II werkę i się denerwuję
Ostatnio edytowane przez moderatora:
matylda1980
Hej dziewczyny
właśnie wróciłam z punkcji mam--------11 komórek, w czwartek transfer. Hurrrrrrraaaaa
właśnie wróciłam z punkcji mam--------11 komórek, w czwartek transfer. Hurrrrrrraaaaa
matylda1980
Jutro mam zadzwonić, ile się zapłodniło...
reklama
matylda 1980 . Życzę Tobie wszystkiego dobrego , bo to dopiero początek , ja się dowiedziałam ile się zapłodniło dopiero w dniu transferu i pewnie tak było lepiej bo po co się stresować , że zapłodniły sie np 4 a nie 8.Tobie radzę to samo.Te parę dni będziesz spokojniejsza i będziesz się się cieszyć , że aż 11 komórek.Mi na USG lekarz powiedział , że będzie 6 a po punkcji okazało się , że było 9 i byłam bardzo szczęśliwa.
Podziel się: