reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dzieki wiem ze musimy jeszcze to przemyslec,ale niewiem czy moj maz zdecyduje sie na to aby pobrac jajeczka od kogos innego.Powiedzial mi ze szybciej zdecydowal by sie na adapcje jak na to.tak ze nie wiem

reklama
dodora
nie dziekuje by nie zapeszac.....mam taka nadzieje ze po 8 latach staran zakonczymy ten protokol sukcesem....

basset - trzymam kciuki za was , bądźcie dzelni , nic na siłę . Trzymam ogromniaste kciuki żeby wam się udało . Będzie dobrze :)

dziewczynki napiszcie sobie sygnaturke na dole zeby było wiadomo kto z czym się boryka , łatwiej się rozmawia :)

lena31 - w zamian ty potrzymaj za mnie bo w przyszłym tygodniu robie betkę :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lena31 - w zamian ty potrzymaj za mnie bo w przyszłym tygodniu robie betkę :)
dodora &&&&&&&& żeby sie udało
dodora
nie dziekuje by nie zapeszac.....mam taka nadzieje ze po 8 latach staran zakonczymy ten protokol sukcesem....
mówi się że po 8 latach to szczęśliwa liczba przy staraniach znajomi tez 8 lat się starali i sie właśnie teraz doczekali a więc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
powodzenia

Cześć Dziewczyny .
Basset - bardzo współczuję, ale wierzę, że się nie poddasz - trzymam kciuki!!
Ja staram się nie schizować ale nie przychodzi mi to łatwo tym bardziej, że NIC nie czuję !! Biorę Acard, Medrol, Lutkę dowcipną, Duphaston i kwas foliowy tylko zastanawiam się czy nie powinnam czegoś jeść - przed transferem jadłam orzeszki, wiesiołka i siemię a teraz czuję, że się nie staram ;) Pozdrawiam

Basset

Daj spokoj kochana... a czego Ty sie tak zestresowala. Czy ktos mial fsh 12 i zaciazyl? ano mial i zaciazyl, i to nie jedna a wiele.....ile Ty mialas tych podejsc ze lekarz juz o dawczyniach wspomian? Tylko dlatego ze fsh masz 12 czy cos jest tam innego?

ma-mi - ja cię świetnie rozumiem bo ja nie umiem nie schizować a teraz zaczynam czuć jajniki normalnie jak na okres :-( , mam nadzieję , że to nie @ się zbliża jak potwór w ciemnym tunelu haha . Jedz dalej orzeszki i dbaj o siebie żebyś przynajmniej wiedziała i była spokojna , że robisz wszystko co się da. Ja tak schizuję , że co chwila latam do toalety i sprawdzam czy jakieś plamienie przed @ nie zaczyna się . No masakra ...sama ze sobą się męczę ale dziś ,jutro no i może pojutrze to czas @ gdyby się nie udało ...tfu , tfu ....więc tak sobie myslę , że jak @ nie przyjdzie to będzie dobry znak :) więc tak latam i latam do tej łazienki .....cholera aż się boję , że coś tam znajdę .

Dziewczyny
nie ma co schizować, co ma być to będzie. Ja przynajmniej tak do tego podchodzę. Idę sobie zjeść krewety, bo mnie krewetkomania od 3 dni ogarnęła:)
Ja się czuję zupełnie normalnie, a nawet dziwnie. Po poprzednich transferach cały czas mi się chciało spać, a teraz nic, ale to pewnie przez te upały:) A i po czereśnie idę, a co? Niech się moje trojaczki najadają:) Buziole

Basset ja też trochę nie rozumiem podejścia lekarza. Gdzie się leczysz? Ja wynik fsh przed protokołem miałam 18 i nikt nie mówił o komórce dawczyni. Po wyciszaniu spadło mi do 6 i jestem w ciąży. Jeśli produkujesz jajeczka, byłaś raz w ciąży i poroniłaś, to może warto kolejne podejście podeprzeć sterydem np. metypredem?

reklama
Do góry