Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hejka! no jakos pomału sie zblizam do tego wielkiego dnia transferu...ale jeszcze duzo przede mna ....no nic trzeba czekac...a jak u Ciebie?asiiek ty juz blizej niz dalej, co???
Hejka:-)
Jestem juz po transferze....czuje sie super....mam w brzuszku podane 2 zarodeczki, jeden 8-mio komorkowy, a drugi 10-cio komorkowy
Lekarka powiedziala ze zarodeczki sa super jakosci, wiec teraz oby zostaly ze mna na 9-mcy...
Pozdrawiam i trzymajcie kciuki![]()
myszka, zatem teraz kciuki wielkie za wgryzankoHejka:-)
Jestem juz po transferze....czuje sie super....mam w brzuszku podane 2 zarodeczki, jeden 8-mio komorkowy, a drugi 10-cio komorkowy
Lekarka powiedziala ze zarodeczki sa super jakosci, wiec teraz oby zostaly ze mna na 9-mcy...
Pozdrawiam i trzymajcie kciuki![]()
asiiek u mnie nadal nic, czekam jeszcze az zrobimy drugi raz badanie nasienia.Czytam o nasieniu ciagle i bez przerwy do obrzydzenia!!! Ale nie mam nadziei ze mi mu sie poprawi, chcialabym juz zaczac to wszystko! I bardziej sie z wami tu skumac, a tak narazie nic nie wiem nic nie robie, w takim zawieszeniu jestem. A jak tutaj sa jakies nowe fasolki ???