reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Nie wiem czy to ma aż takie znaczenie, bo ja miałam brać 3 x dziennie od transferu i brałam wtedy kiedy mi się przypomniało, na pewno nie co 8h z zegarkiem w ręku ;) Po pozytywnej becie brałam 2x1 a po usg serduszkowym całkiem odstawiłam. I nic więcej z leków.

ja podobnie, tez nie co 8 godzin, tylko jak sobie przypomnialam:-). Nigdy w sumie nie zapomnialam, ale na pewno nie bylo to dokladnie co 8 godzin.
czy odczuwasz juz ruchy maluchow?

reklama
dzieki dziewczyny, dorze byc tutaj, ja troche sie obwinialam, ze moze nie udalo sie miedzy innymi przeze mnie, ze bralam 3 razy dziennie nie patrzac na godziny.....ze moze cos zrobilam nie tak......jak mi sie dluzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.........

ja podobnie, tez nie co 8 godzin, tylko jak sobie przypomnialam:-). Nigdy w sumie nie zapomnialam, ale na pewno nie bylo to dokladnie co 8 godzin.
czy odczuwasz juz ruchy maluchow?

Wczoraj dostałam 2 leciutkie kopniaczki jak leżałam w wannie :D Dzisiaj czekam cały dzień i nic, leniwe te moje bobasy :/

Oj jaki mój małżonek był dumny jak mu przeczytałam co napisałaś :) On już za 2 lata chce podchodzić do mrozaczków żeby szybko skompletować drużynę ;)
to sie ciesze, ze sprawilam mu radosc:-)moj emek zas to pilkarz i juz male pileczki do kopania maluchom kupil, pierwszy prezent od taty. Nie wazne czy dziewczynki dwie, czy moze bedzie jednak jeden chlopczyk, w pilke i tak grac bede:-)

reklama
to sie ciesze, ze sprawilam mu radosc:-)moj emek zas to pilkarz i juz male pileczki do kopania maluchom kupil, pierwszy prezent od taty. Nie wazne czy dziewczynki dwie, czy moze bedzie jednak jeden chlopczyk, w pilke i tak grac bede:-)

No i bardzo fajnie :) Widzę, że mój też na allegro obserwuje malutkie koszykarskie ubranka, buciki hehe..Cieszy się i miło, że się angażuje :)

Do góry