reklama

Kto po in vitro?

Nie wiem czy to ma aż takie znaczenie, bo ja miałam brać 3 x dziennie od transferu i brałam wtedy kiedy mi się przypomniało, na pewno nie co 8h z zegarkiem w ręku ;) Po pozytywnej becie brałam 2x1 a po usg serduszkowym całkiem odstawiłam. I nic więcej z leków.

ja podobnie, tez nie co 8 godzin, tylko jak sobie przypomnialam:-). Nigdy w sumie nie zapomnialam, ale na pewno nie bylo to dokladnie co 8 godzin.
czy odczuwasz juz ruchy maluchow?

reklama
dzieki dziewczyny, dorze byc tutaj, ja troche sie obwinialam, ze moze nie udalo sie miedzy innymi przeze mnie, ze bralam 3 razy dziennie nie patrzac na godziny.....ze moze cos zrobilam nie tak......jak mi sie dluzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.........

Oj jaki mój małżonek był dumny jak mu przeczytałam co napisałaś :) On już za 2 lata chce podchodzić do mrozaczków żeby szybko skompletować drużynę ;)
to sie ciesze, ze sprawilam mu radosc:-)moj emek zas to pilkarz i juz male pileczki do kopania maluchom kupil, pierwszy prezent od taty. Nie wazne czy dziewczynki dwie, czy moze bedzie jednak jeden chlopczyk, w pilke i tak grac bede:-)

reklama
to sie ciesze, ze sprawilam mu radosc:-)moj emek zas to pilkarz i juz male pileczki do kopania maluchom kupil, pierwszy prezent od taty. Nie wazne czy dziewczynki dwie, czy moze bedzie jednak jeden chlopczyk, w pilke i tak grac bede:-)

No i bardzo fajnie :) Widzę, że mój też na allegro obserwuje malutkie koszykarskie ubranka, buciki hehe..Cieszy się i miło, że się angażuje :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry