reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

lolitka200 Ja 1- długi - brałam menopur i jeszcze 1 ale zapomniałam nazwy coś w penie , potem kolekcja - brałam CLO 5 dni + menopur i 2- krótki protokół - menopur + 2 inne zastrzyki.
Przepraszam Cię ale mam zaćmienie jeżeli chodzi o nazwy.
Sprawdzę w domu.

Chciałam Ci pogratulować i cieszę się razem z Tobą . Jak tu się poddać jak się widzi to co tu się dzieje

Ostatnia edycja:
reklama
JoM
jaki mialas ten dlugi protokol? z anty czy bez? wyciszanie od 21dc codziennie zastrzyki czy jednozarozowo duza dawka? jakie leki stymulujace?

lolitka200 Tak miałam anty , potem chyba dostałam @ i zaraz jakoś zastrzyki codziennie do 12 dc
Jeżeli chodzi o leki to sprawdzę w domu bo jak na razie to konkretów nie pamiętam.
A teraz miałam mieć icsi w sierpniu ale coś sie poprzestawiało , a brałam menopur + fragmin a przed tym tylko nie wiem w jakim dc dostałam zastrzyk zoladex.
A jak wyglądała twoja ostatnia stymulacja

Ostatnia edycja:
no w dlugim po anty w 21dc zanim sie pojawi @ powinnas brac zastzyki wyciszajace (1 z duza dawka albo codziennie mniejsze dawki az do rozpoczecia stymulacji).
pytam bo moze wyciszenie mialas za duze i organizm nie odpowiadal na stymulacje. tez tak mialam wiec wiem z autopsji.....

lolitka200 widzę że chyba muszę odszukać jakieś stare zapiski i faktycznie sprawdzić jak to ze mną było , trochę mnie to zaniepokoiło co piszesz.

lolitka200 Ale tym razem to ja się już o komórki powiedzmy że nie będę się martwić , bo korzystam z dawczyni.

Ostatnia edycja:
JoM - aha, wiec jak dawczyni to nie ma co o tym myslec

danii -dobry start. trzymam kciuki za dobre dzielenie. tylko sie nie nastawiaj ze na 100% bedziesz miala 4 mrozaki coby sie nie rozczarowac jakby co. to bedzie zalezec od tego jak sie beda dalej dzielic. to miejmy nadzieje ze wszystkie beda piekne

lolitka200 Może i nie ma o czym myśleć ale z drugiej strony to może ja niepotrzebnie z dawczyni korzystam . Już mi obojętne

danii Życzę powodzenia:-D no i oczywiście trzymam kciuki

Jo.M. - podziwiam Cię, u mnie jest niska rezerwa jajnikowa i i z komórkami jest słabo, ale będę walczyła o nie do końca , ja w tej chwili nie mogłabym się zdecydować na komórkę dawczyni, po prostu widzę już te teksty, jak ktoś mówi że dziecko jest podobne do mnie a wiem że to nieprawda, ale naprawdę nie potępiam tego, jeżeli nie ma innej możliwości to jest to naprawdę fajna możliwość ale jeżeli masz szansę na swoje komórki....................
danii - trzymam kciuki za transferek, oby bliźniaki zostały z mamusią:-)

reklama
betabeta aż mi włosy stanęły jak przeczytałam co sie stało. SUPER strasznie się cieszę i trzymam mocno kciuki za Was. Dani powodzenia będę myślała jutro o Tobie. Ja już jestem wtrakcie stymulki więc za parę dni punkcja i transferek. Stracha mam większego niz poprzednio ale jakos dam radę. Powodzenia dziewczynki.

Do góry