reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dzięki SUZI1980 za odpowiedz-własnie zdaję sobie sprawę, że jak komuś dana klinika pomogła, to ją bedzie chwalił-myślę, że mój lekarz z Radomia bedzie polecał własnie Novum(sam tam kiedyś pracował)

DOMII bardzo mi przykro:(
KWIAT_LOTOSU super, że Ci sie udało i to podwójnie(sama jestem z blizniaków i nie ukrywam, że cieszyłabym sie z takiego podwójnego szczęścia)
Zaraz sobie poczytam o Twojej klinice(rozumiem, że tam robią transfery w weekendy i Świeta)

Sorki za podwójny wpis

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
DANII bardzo mi przykro:(
KWIAT_LOTOSU super, że Ci się udało i to podwójne szczęście(sama jestem z blizniaków i nie ukrywam, ze bardzo bym sie cieszyła z takiego podwójnego szczęścia)
Zaraz sobie poczytam o klinice Artemida(rozumiem, że tam robią na weekendzie i w Święta)
Dziękuję, nie ukrywam, że też liczyłam na bliźniaki ;) Chociaż nie powiem jestem trochę przerażona jak pomyślę o pierwszych miesiącach, ale za to potem jak będzie super :)
Jeśli możesz sobie pozwolić na leczenie w innym mieście to naprawdę mogę polecić Artemidę lub Bociana w Białymstoku. Cenowo też bardzo korzystnie, 7-8 tys.
Oczywiście pracują bez żadnego problemu w niedziele i nie tylko przy zabiegach, ale normalne wizyty też się odbywają.

danii zrób tą betę w 12dpt może jeszcze nie wszystko stracone...
u mnie na dzisiejszym usg są tylko 4 pęcherzyki dominujące, lekarz powiedział że w piątek punkcja (boje się strasznie tego). stwierdził,że nie liczy się ilość a jakość ale dla mnie to żadne pocieszenie. Muszę przestawić myślenie i cieszyć się z tych 4 pęcherzyków.

danii - tule mocno :(((((

upsa - u mnie tez byly 4 pecherzyki i wlasnie z nich mam jednego szkraba w brzuchu. a wczesniej i 12-16 mialam i nic..... wiec lekarz ma racje

Danii strasznie mi przykro:(nie poddawaj sie!
ja juz po transferze, mam dwojke maluchow w brzuszku teraz czekaja mnie najdluzsze 2 tyg w zyciu juz po raz drugi:/

witam wszystkich
Danii tak mi przykro :( ale jak doktorek powiedzial zebys sprawdzila w 12 dpt to probuj

ja jestem zalamana dzisiaj robiłam test, negatywny. poleciałam na bete ale wynik dopiero jutro ok 10.
dzwoniłam do kliniki zostały 2 mrozaki z dawcą. tak jak sie obawialismy zarodki z meza nasienia przestaly sie dzielic. pewnie tak samo było z zarodkami trasnsferowanymi :( wszystko przez złą fragmentacje nasienia :(
dzisiaj juz sobie popłakałam że my nic nie jestesmy w stanie zrobić zeby zwiększyc szanse, nic...trzeba liczyć na cud...a sil juz brakuje :(

Trzymam kciuki za Was dziewczyny.moze czesto sie nie udzielam na forum ale prawie codziennie podczytuje i ciesze sie z kazdej nowej cięzarówki.

Dziękuję za pocieszenia, jakoś dam radę. Zrobię jeszcze raz tą betę dla świętego spokoju, ale ten lekarz niepotrzebnie próbuje zrobić ze mnie naiwniaczkę, pewnie sam nie wierzy w to co mówi. Odczekam swoje i zacznę od nowa.

Minie trzymam kciuki

Myszko no na sikańca to na pewno jest za wcześnie, sprawdź jutro betę, jeszcze nic straconego.

Upsa niech Twoje pęcherzyki będa tymi szczęsliwymi :-)

myszko rety,,my tez mamy problemy z nasieniem meza wlasnie ale...ojej nie myslalam ze moze byc gorzej:(przytulam mocno!

danii najwazniejsze jest sie nie poddawac!!

reklama
danii tak mi przykro..:-( tulam..trzymaj się mocno, a tak cały czas myślałam i trzymałam kciuki za Ciebie..nie poddawaj się!jestem z Tobą.

Do góry