reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

joweg dzielni jestescie to tym bardziej jak poczytalam wasza historie zaciskam kciuki aby sie udalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)moj m tez wiedzial od poczatku ze bedzie dziewczynka:)na 100% wiec kto wie:)
zuzanka ja mialam 3 zaplodnione z tego jeden przestal sie rozwijac i dwa sa w brzuszku...iczekamy...

upsa jak u ciebie?

reklama
minie2011- myslisz ze tak moze byc , maz nie doposzcza do siebie mysli ze moze byc chlopiec on jest juz pewnien ze dziewczynka mowi ze to czuje :) minie kiedy robisz test ????

joweg to dziewczynki Ci życzymy ;-)
Minie2011 no to tym bardziej zaciskam &&&&&& ;-) ale będzie kochana zobaczysz ;-)duuuuuża beta i śliczne małe bobo ;-P
isia25 śliczny opis masz nad sygnaturką ;-)

nie mam pojecia co z sakmi:((
dziekuje dziewczyny...
test a wlasciwie wynik we wtorek..jeszcze troche....uff
dzis powinnam wg cyku dostac @
kanapka na sniadanie miala smak mydla...kawa mi nie smakowala..normalnie coraz lepeij sie robi;)

joweg i zuzanka witajcie:-)
minie trzymam kciuki za testowanko :tak: Bedzie dobrze !!!

Pozdrawiam Was dziewczyny i zycze milego i udanego dnia ;-) U mnie ok :-)

Minie to chyba dobrze z tym mydłem heheh życzę Ci tego z całego serducha :-)
U mnie jajniki prawie przestały boleć a nadal pobolewa brzuch jak na @ i łapie się na tym że chodzę i sprawdzam czy może nie dostałam
oo9ei.gif

Dzisiaj dzwonie do kliniki i się spytam co z moim zarodeczkiem czy się prawidłowo podzielił i czy jest gotowy do zamrożenia...

cześć dziewczyny...

upsa
transfer miałaś 19 z tego co piszesz tak? to dlaczego dopiero dzisiaj dopiero informacja o Twoim zarodeczku drugim?
czarnykot miło Cię widzieć ;-)

życzę miłego dnia ....

zuzanka nie mam pojęcia... z tego co mi powiedziano jest on (4B) wolny ale się dzieli i kazali dzisiaj zadzwonić. Właśnie dzwoniłam i muszę spróbować jeszcze raz bo w tej chwili trwa punkcja.

reklama
Dziewczyny czy możecie mi doradzić jak sama mogę polepszyć endometrium.
Mam kilka dni do transferu tj jakieś 2 tyg. jeżeli endo będzie ok.
Ja oczywiście jem orzechy , suszone morele i piję odrobinę wina czerwonego dziennie.
Co jeszcze ????????

Do góry