reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

sylha witaj:):)Ja ten sam problem:)...tzn. mąż bardzo złej jakości nasienie i jesteśmy po in vitro, ja mam córkę z poprzedniego małżeństwa, aczkolwiek w trakcie badania histeroskopii usunięto mi zrosty które mogłyby zakłócić udane in vitro....no i teraz czekamy na synka:)....mnie przygotowywano trzy cykle, pierwszy wszelakie badania, drugi tabletki anty na wyciszenie i trzeci to już było konkretne podawanie leków :):):)Także bądźcie dobrej myśli...:)powodzenia!!!!

reklama
Ojcie panie ja cię proszę- ale procedura!!!!!Ja do inseminacji miałam, jako,że dostałam się do lekarza w 1dc to najpierw badania hormony toxo i qrcze nie pamiętam tego 3, w następnym cyklu badanie drożności jajowodów i potem IUI, ael tu...
A leki gdzie kupujecie? Mi znajoma mówiła, że taniej jest w Czechach.

ISIA dzięki za troske
juz jestem dziś wróciłam ze szpitala i przykro mi ale poroniłam, po tym jak dostałam skurczy i krwawienia , czułam sie paskudnie ale mam oczyścic sie samo przy okresie jak coś zostało bo od soboty non stop leciało ze mnie. więc dziewczyny z każdym bólem albo jak coś nie tak to do lekarza od razu. nie czekać ze przejdzie, trudno może i przesadzam ale juz nie dam sie odstawiac ze jeszcze jest czas itd. bede bete robić co 3 dni bo mam dość mądrości lekarza, bo ja miałam badanie w czwartek , póżniej w poniedziałek i było ok a za 4 dni było żle wiec myśle że wszystko wyleciało ze mnie w poniedziałek po tym jak zrobiłam badanie. napłakałam sie już dziś dość i nie wiem co dalej bede na l4 - 2 tyg. wiec bede miała czas na przemyślenia. trzymam kciuki za wszystkie ale lepiej dmuchać na zimne niż później żałować. ja nie wiem co było powodem u mnie bo nic takiego nie robiłam.:-(

sakmi1 bardzo mi przykro..rozumiem Cię nawet nie wiesz jak dobrze.. półtora roku temu zaszłam naturalnie w ciążę.. robiłam bete i wogóle ok. nagle plamienie..krwawienie..i poronienie..więc bardzo dobrze Cię rozumiem.. bardzo mi przykro..trzymaj się jakoś..jestem z Tobą..tule..:-(

sakmi

przykro mi i tule mocno. pamietaj, ze to nie twoja wina. zarodek po prostu byl slaby i niestety przestal sie rozwijac... trzymam kciuki za nastepny raz

reklama
Do góry