reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

hej dziołchy ;-) ja po ;-)
podano mi 2 z 4 mrożonych 3 tylko przeżyły niestety ,3 też jakaś lebioda jak do piątku nie przeżyje to nie mamy już mrozaczków,oby się te przyjęły ja wzięłam jednego zarodka z nacięciem ,może akurat się uda w tym cyklu .....

......
kochana oba sie przyjma i mrozaczki poki co nie beda potrzebne!! :-):-):-):-):-):-):-):-) mocno zaciskam kciuki!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze raz dla wszystkich blizniakowe wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& od moich Bąbelków - dzisiaj je widziałm- pięknosci!! a jakie ruchliwe..szok

reklama
zuzka kciukasy...
lolitka, szkoda ze masz takie nastawienie no i doswiadczenie co gorsza..kurcze biora ci lekarze ciazka kase i jeszcze pieprza sprawe ech...
dodam ze ja podchodze do ICSI w Niemczech tu troche inne chyba podejscie do tematu jest...no i chyba lekarze...naprawde biora kase za dobra-mam nadzieje:)-robote..choc roznie to bywa pewnie...najwazniejsze aby tego nie doswiadczyc!

sylha od jutra 11 dni ;-) więc długi okres czekania ,ale mam nadzieję ,że wytrzymam zwłaszcza ,że tym razem do pracy idę normalnie nie ma siedzenia w domu ;-) pytałaś wcześniej dlaczego ICSI wiesz co jesteśmy zdrowi ,po prostu coś nas blokuje chyba bo już byliśmy w ciąży naturalnej i niestety była to ciąża pozamaciczna ,zdecydowaliśmy się do in vitro podchodzić bo już nie chciałam dłużej czekać na cud .....zresztą z in vitro też będzie cud jak będę ;-)
Asiiek ;*************
Minie2011 dzięki ....

minie - ja nie mam az wiele osobistych doswiadczen wlasnie dlatego ze czuwam.... nie podeszlabym do ivf gdybym nie wierzyla w to czy w to... i to lekarz musi mnie przekonac do tego co mowi... przekonal rzeczowo bo kitu mi nie wcisnie. u mnie sie po prostu nie udawalo.... i ja tez mialam 4 podejscia nie w polsce i Bog swiadkiem jak tego zaluje. bo polska ma lepszych lekarzy niz zachod (ogolnie rzecz ujmujac)

a w koncu sie udalo bo sie sama wyleczylam z tego czego lekarze wogole nie mysleli zeby leczyc, i w koncu trafilam na embriologa ktory zdzialac umie cuda z moimi zarodkami. i lekarze nie mieli z tym nic wspolnego... ostatnie podejscie prowadzilam tak jak ja chcialam, a nie lekarz (a scisle rzecz ujmujac lekarz zgodzil sie robic to co ja chcialam)

zuzanka81 u Ciebie dziś 1dpt życzę prawidłowego zagnieżdżenia :-)
dla mnie są to najdłuższe 2 tygodnie w życiu... Życzę powodzonka!

za czekajace kciukasy!:)
lolitka nie wiem czy polscy lekarze sa lepsi czy nie mozna na ten temat debatowac bez konca...wszystko zalezy od jednostki nie mozna generalizowac wszedzie sa dobrzy i zli lekarze w kazdym kraju!

reklama
Dziewczyny, lekarz mi mówił o szeregu badań do invitro, czy ja mam od razu się na początku cyklu do niego zgłosić, czy kiedy????Wiem, że jedne, które robiłam wcześniej to miałam zrobić w ciągu 5 pierszych dni cyklu, a jak to jest do invitro (nie dogadałam z lekarzem, a nie chcę znowu stracić cyklu)

Do góry