reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

no niestety nie udało się... :wściekła/y: normalnie załamać się można tyle kłucia, stresu a tu nic masakra. Okresu jeszcze nie mam ale pewnie niedługo przyjdzie. kolejną próbę podejmę dopiero po nowym roku ze względu na brak wolnych dni w pracy

reklama
Upsa cholera no!!! Przykro mi bardzo, ściskam mocno!!!

A nie może Ci dac lekarz L4 żebyś mogła wcześniej podejść? Ja całą stymulacje az do transferu byłam na L4. Może pogadaj z lekarzem?

danii dzięki. Niestety passa nie została przeze mnie przerwana ale może dorocicy się uda.
No jak ja bym przyniosła zwolnienie z kliniki leczenia niepłodności to bym dopiero była na językach w biurze i pewnie pół miasta by wiedziało. Wiesz danii ja mieszkam w małej mieścince i to jest zbyt ryzykowne. Nikomu nic nie mówiliśmy o in vitro.

Dorocica dawaj znak jak u Ciebie???

Dzięki dziewczyny.
Wszystko sobie przemyślałam i doszłam do wniosku, że napewno się nie poddam i na bank będę walczyć dalej ale chyba zmienię klinikę. Pozdrawiam

a gdzie jestes aktualnie,/wybacz zapomnialam/ na innnym forum ktorym jestem o In vitro wlasnie dzis sie dziewczynie z BS udalo...:)pozytywne wiesci w koncu!

hej dziewczyny
upsa strasznie mi przykro ,tulę mocno...i pamiętaj ,że to nie jest koniec świata jeszcze będziesz cieszyć się z dzieciątka
Magdalena ja też tym razem luzem podchodzę ,wszystko robię w domu i w pracy i nie mam podejścia jak w marcu,gorączki ;-) masz rację po 7 latach starań i braku dzieci przyzwyczaja się do dobroci ;-)
pozdrawiam wszystkie dziewczyny....

mam pytanie, juz trzeci raz robie zastrzyki i do tej pory mi nic nie dolegało. Ale tym razem wyskoczyły mi czerwone krostki w tych miejscach co sie kłóję i w dodatku bardzo swendzą. Przemywam cały czas, i zawsze wycieram przed i po, chusteczkami i smaruje kremem antyseptycznym ale nie znikaja. macie jakiś sposób ? najgorsze to sfendzenie:)

reklama
Do góry