reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

palu ja dobrze się czuję-wlewam w siebie dużo płynów, stresu nie mam, bo siedzę w domciu, podbrzusze delikatnie mnie pobolewa-oby hiperki nie było u Ciebie i żeby poszło wszystko z planem
aisha_23 czekamy na wieści

Jo.M mocne kciuki żeby ładnie się rozmroziły

reklama
wlasnie do mnie dzwonili i transfer w czw o 12.20. Tylko dzis bym chciala sie wepchac do niego, zeby mnie zobaczyl. Bo jak siedze, leze jest ok. A jak wstane to czuje takie napiecie. Spuchnieta jakos bardzo nie jestem ale jednak troche. I jak mi sie odbije czy gleboko zrobie wdech to juz sama nie wiem czy czuje zoladek czy pluca.....

palu_nr1 No super wieści:-) To trzymam kciuki za czwartek.

Magdusia 31 No to chyba jednak we dwie będziemy na wtorek. Też dobrze , zawsze raźniej.

Aisha_23 Pytasz co u mnie ? Jakoś leci zaczynam powoli się stresować jutrzejszym dniem tzn martwię się o moje śnieżynki.
A tak poza tym to nic ciekawego , staram się wszystkie zaległości w pracy po nadrabiać żeby iść spokojnie na wolne po transferze. Do Świąt szczególnie się nie przygotowuję bo na szczęście spędzę je u rodziców i teściów.

palu ja też miałam podobne dolegliwości, po prostu leżałam i tyle, nie ma co na siłę wstawać i chodzić i cokolwiek robić. Jeśli Cię to mocno niepokoi zadzwoń do lekarza, opowiedz mu i na pewno będzie wiedział co Ci poradzić.

reklama
Do góry