Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
myślę tylko o tym i o niczym więcej
z tego wszystkiego zapomniałam dowiedzieć się kiedy mam przyjść na wizytę hehehehe, jutro zadzwonię do lekarza
Dzięki dziewczyny za całe wsparcie i w ogóle że przez te parę dni miałam Was tutaj na tym forum, jak to dobrze móc od razu się z kimś takimi dobrymi wieściami podzielić :-)
Ilu dniowe zarodki miałaś podane?robie AMH, bo tak mi kazali w Novum, wiec musze...:-) a dr powiedziala mi, ze tsh mam troche za wysokie i musze jeszcze raz zrobic...moze w tych badaniach wyjdzie nizsze...tylko zastanawiam sie co to oznacza. bo przeciez niby mieszcze sie w normie, no ale blizej jestem tej gornej granicy.milaa -a czego ty robisz te AMH? ZADNEJ wartosci dodanej to nie ma. zrob se tylko fsh i po krzyku. tansze a na cel ivf wystarczajace. co do twego TSH to masz za wysokie i powinnas sie podleczyc ZANIM przystapisz do ivf bo moga twe wysilki isc na marne. twoje tsh powinno spasc do 2.5 jak piszesz i nie ruszaj z programem poki sie tak nie stanie. tarczyca bardzo wazna dla ciazy i nie warto marnowac kasy jesli nie jest to uregulowane. niewazne co ci lekarz powie - moze ci konowal powiedziec ze norma hest do 4 i ze nie trzeba leczyc. znajdz endokrynologa takiego co cie podleczy a jak nie to sie sama podlecz jak ja