reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na niczym nie mogę się skupić :-D myślę tylko o tym i o niczym więcej :-D z tego wszystkiego zapomniałam dowiedzieć się kiedy mam przyjść na wizytę hehehehe, jutro zadzwonię do lekarza :-D Dzięki dziewczyny za całe wsparcie i w ogóle że przez te parę dni miałam Was tutaj na tym forum, jak to dobrze móc od razu się z kimś takimi dobrymi wieściami podzielić :-)

moondust wielkie gratki, i jak dlugo sie tak zle czulas?
Bylam dzis u gina i napisal. brzuch miekki, niebolesny bez objawow otrzewnowych. jajniki ob 9x6cm bez torbieli, nieznaczna ilosc plynu w zat douglasa, plynu w j oplucnej nie sywierdzam.

Moon...relewacja!! bardzo sie ciesze i sciskam :-) !!

milaa -a czego ty robisz te AMH? ZADNEJ wartosci dodanej to nie ma. zrob se tylko fsh i po krzyku. tansze a na cel ivf wystarczajace. co do twego TSH to masz za wysokie i powinnas sie podleczyc ZANIM przystapisz do ivf bo moga twe wysilki isc na marne. twoje tsh powinno spasc do 2.5 jak piszesz i nie ruszaj z programem poki sie tak nie stanie. tarczyca bardzo wazna dla ciazy i nie warto marnowac kasy jesli nie jest to uregulowane. niewazne co ci lekarz powie - moze ci konowal powiedziec ze norma hest do 4 i ze nie trzeba leczyc. znajdz endokrynologa takiego co cie podleczy a jak nie to sie sama podlecz jak ja
robie AMH, bo tak mi kazali w Novum, wiec musze...:-) a dr powiedziala mi, ze tsh mam troche za wysokie i musze jeszcze raz zrobic...moze w tych badaniach wyjdzie nizsze...tylko zastanawiam sie co to oznacza. bo przeciez niby mieszcze sie w normie, no ale blizej jestem tej gornej granicy.
a ty tez tak mialas? czym sie leczylas? czy tarczyce ciezko sie leczy? i czy w ogole to jest wyleczalne czy nie?

reklama
Magdusia miałam 3 dniowego zarodka :) trzymam kciuki za Twój jutrzejszy transfer :)

palu do dwóch dni po punkcji czulam sie dosc fatalnie, w dniu transferu juz czulam sie lepiej ale po transferze znow bol i lezenie. Bol i zle samopoczucie to tak mniej wiecej do 3 dni po transferze, pozniej juz bylo coraz lepiej. Mowie Ci, kladz sie i lez! To nakaz :) zbieraj sily do transferku :)

Dostalam dzis kolejne 10 ampulek Clexane, czyli jeszcze 20 przede mna, jeszcze chwila i bede je robic z zaknietymi oczami :-) bo juz nawet pieczenia zadnego nie czuje ani wklucia :-)

Do góry