reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Też dołańczam sie do życzeń, zdrówka, cierpliwości , nadziei dla wszystkich już ze skrabami i dla tych które ciągle czekaja.
ja dziś zrobiłam test i nie wyszedł ale ostatnio tez tak było a beta wyszła, juz nie wierze w te testy, a może to za wczesnie bo okresu tez nadal nie ma.

Po kilkumiesięcznej przerwie powracam ;), żeby złożyć Wam życzenia:
Zdrowych, spokojnych Świąt i w Nowym Roku spełnienia największego marzenia!

Gratuluję wszystkim, którym betka pozytywnie wyszła.
Sama na razie jestem w rozterce, co robić dalej.

Wesołych Świąt!

Dziewczynki!!!!!!!!!!!!
Dla wszystkich SPOKOJNYCH ZDROWYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!!!!
A przede wszystkim tego jedynego upragnionego prezentu!!!Dzidziusia!!!
Spokoju, zdrowia, rodzinnej atmosfery, ciepła, miłości....samych radości i szczęście w Nowym Roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czarny kot - piękny synio !! GRATULUJĘ :-)

Meg - przykro mi nie pomogę....

sakmi - ja tak trzymam za ciebie cały czas kciuki i nie puszczam, sikaniec wyrzuć spal lub coś w tym stylu ... spokojnie czekamy na betkę ....będzie dobrze :tak:

reklama
milla- w cuda juz nie wierze ale to normalne ze sie niby spoznia poczekam ja nie dostane to po nowym rokupojde do lekarza :) moze mam cykl bez jajeczkowania nie wiem ..... sama :)

Do góry