reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jo M, no wlasnie rece opadaja kurde...:( Tez o tym myslalam (o adopcji). Zawsze chcialam miec swoje dzieci, dorobic sie i adoptowac kolejne. Procedury sa straszne. Ja tez musialabym czekac jeszcze 2 lata...Znajac zycie, do czegos jednak by sie doczepili....i jak tu pomagac?

Oooo Joweg to ciezsza sprawa widze kurcze, no to niestety nie wiem jak pomoc.

Jo.M popieram , mam kosciopl w nosie jestem wierzaca ale co do tego to kazdego idendywidualna sprawa co by taki ksiadz zrobil w naszej sytuacji gdyby to bylo jedyne wyjscie , nigdy tego nie zrozumieja :/ a modlitwa czasami nie wystracza nie mowie ze nie pomaga bo sie modle codziennie ale czasami to za malo :(:(:((

amalfi
Ja na samym początku pisałam że u Grettki się leczyłam , ale chyba Ci umknęło. Osobiście jak bym wróciła do Provity to bym poszła teraz do dr Mańki . Ale nie możesz patrzeć na mnie , bo jak by mi się udało w Provicie to bym lekarza chwaliła (mimo że jest gburowaty) . Także sama z czasem zobaczysz , bo jak to w życiu bywa są jego zwolennicy i przeciwnicy.

palu - ja miałam crio. Masz rację , że będą przygotowywać Ci endo do transferu. U mnie było tak ,że najpierw dostałam na 1 cykl tabletki anty , a potem brałam progynova , encorton , fragmin i witaminy

Jo.M. - ja rowniez nie wykluczam takiej mozliwosci chociaz rodzina mojego Meza jest zdecydowanie przeciwna. Orientujesz sie moze czy adopcja zagraniczna (adoptowanie dziecka innej rasy tzn. nie mieszkajacego w UE ) przebiega szybciej ??? Zdaje sobie sprawe,ze trzeba spelniac warunki do adopcji w zaleznosci od kraju pochodzenia dziecka ale czy po przeprowadzeniu tej adopcji w danym kraju legalizacja w Polsce bedzie dokonana szybko ?? Czy rozwniez bedzie sie ciagla latami ???
My jestesmy malzenstwem ponad 2 lata,bedziemy probowac przez najblizsze 2-3 jednak powoli zaczynam sie juz zastanawiac nad planem B .

alaT-ja mieszkam na stale w niemczech ale chcielibysmy adoptowac dziecko z polski :) i wiem ze nie bedzie latwo ale sie nie poddamy :) mysle ze zeby zaadoptowac dziecko np z afryki to jest tez duzy prbolem tak mysle :)

joweg- Moj Maz nie jest Polakiem wiec na adopcje polskiego dziecka raczej szans nie mamy !!!!
Czy Twoj Maz jest Polakiem ?

reklama
Do góry