reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aisha mnie rowniez jest bardzo, bardzo przykro. Cios jest ogromny, wiem ze nie latwo jest sie z tym pogodzic ale jestesmy wszystkie z Toba. Sciskam mocno i cieplo :(

Wlasnie pisze maila do siostr z prosba o pasek a i o tym plastrze na brzuch po transferze bede pamietac.

Aisha tak mi przykro...było tak blisko...brakuje słów...nawet nie wiem co mam napisać...jak cię pocieszyć...nie poddawaj się

Kurcze ja nie udzielam sie na forum ale jak pisałam wyżej czytam prawie codziennie...więc Was troszkę znam...ta sytuacja z Aishą troszkę mnie przybiła...cholera jakie to wszystko jest niesprawiedliwe...

byłam dzisiaj w klinice transfer mam w środę, wszystkie wyniki są oki, cieszyłam się bardzo ale jak przeczytałam o Aishy , kurczę nigdy nie ma pewności, my nie mamy właściwie prawie na nic wpływu ... tak sobie myślę że my musimy być naprawdę bardzo silne i zdetermiowane, żeby przez to wszystko przejść...

agapl
moglabys mi wyslac meila do tych siostr ja juz kiedys chcialam ten pasek ale nie wiedzialam jak go zalatwic :)))))

Aisha...bardzo mi przykro...kurde bylo juz tak blisko...:-( nie wiem co napisac, chyba tylko tyle, ze zawsze my tu jestesmy, zebys mogla sie nam wyzalic. jeszczcze wszystko sie ulozy, zobaczysz...wierze w ciebie! tule mocno do serducha ! :*
mi mi... na poprzedniej stronie napisalam maila do siostr

reklama
Aisha Przykro mi bardzo:((
juz jestem po wizycie i chyba nie bede miala w tym cyklu transferu:( bo jak mam takie dlugie cykle czyli 90dni a dzis mam juz 9dc to juz za pozno na stymulke i przepisal mi tylko estrofem i mam go brac do kolejnej wizyty czyli za tydzien. Nic nie jest tak jakby sie tego chcialo:((
a ze moj gin mial urlop i jest dopiero od dzisiaj takze mam cykle prawdopodobnie stracony
a po co sie bierze estrofem?
mam ten ziolowy femifertil i zastanawiam sie czy go brac czy nie...to sa ziola to moze nie zaszkodza

Do góry