reklama
Aisha mnie rowniez jest bardzo, bardzo przykro. Cios jest ogromny, wiem ze nie latwo jest sie z tym pogodzic ale jestesmy wszystkie z Toba. Sciskam mocno i cieplo 
Wlasnie pisze maila do siostr z prosba o pasek a i o tym plastrze na brzuch po transferze bede pamietac.
Wlasnie pisze maila do siostr z prosba o pasek a i o tym plastrze na brzuch po transferze bede pamietac.
myszka4310
Początkująca w BB
Aisha tak mi przykro...było tak blisko...brakuje słów...nawet nie wiem co mam napisać...jak cię pocieszyć...nie poddawaj się
Kurcze ja nie udzielam sie na forum ale jak pisałam wyżej czytam prawie codziennie...więc Was troszkę znam...ta sytuacja z Aishą troszkę mnie przybiła...cholera jakie to wszystko jest niesprawiedliwe...
byłam dzisiaj w klinice transfer mam w środę, wszystkie wyniki są oki, cieszyłam się bardzo ale jak przeczytałam o Aishy , kurczę nigdy nie ma pewności, my nie mamy właściwie prawie na nic wpływu ... tak sobie myślę że my musimy być naprawdę bardzo silne i zdetermiowane, żeby przez to wszystko przejść...
Kurcze ja nie udzielam sie na forum ale jak pisałam wyżej czytam prawie codziennie...więc Was troszkę znam...ta sytuacja z Aishą troszkę mnie przybiła...cholera jakie to wszystko jest niesprawiedliwe...
byłam dzisiaj w klinice transfer mam w środę, wszystkie wyniki są oki, cieszyłam się bardzo ale jak przeczytałam o Aishy , kurczę nigdy nie ma pewności, my nie mamy właściwie prawie na nic wpływu ... tak sobie myślę że my musimy być naprawdę bardzo silne i zdetermiowane, żeby przez to wszystko przejść...
Magdusia 31
Fanka BB :)
Aisha tak bardzo Ci współczuje kochana-nie ma słów , które teraz będą mogły Cie pocieszyć, ale myślami jesteśmy wszystkie z Tobą
Lilu19
Aisha_23- bardzo mi przykro :-(
Aisha...bardzo mi przykro...kurde bylo juz tak blisko...:-( nie wiem co napisac, chyba tylko tyle, ze zawsze my tu jestesmy, zebys mogla sie nam wyzalic. jeszczcze wszystko sie ulozy, zobaczysz...wierze w ciebie! tule mocno do serducha ! :*
mi mi... na poprzedniej stronie napisalam maila do siostr
mi mi... na poprzedniej stronie napisalam maila do siostr
reklama
palu_nr1
Aisha Przykro mi bardzo
(
juz jestem po wizycie i chyba nie bede miala w tym cyklu transferu
bo jak mam takie dlugie cykle czyli 90dni a dzis mam juz 9dc to juz za pozno na stymulke i przepisal mi tylko estrofem i mam go brac do kolejnej wizyty czyli za tydzien. Nic nie jest tak jakby sie tego chcialo
(
a ze moj gin mial urlop i jest dopiero od dzisiaj takze mam cykle prawdopodobnie stracony
a po co sie bierze estrofem?
mam ten ziolowy femifertil i zastanawiam sie czy go brac czy nie...to sa ziola to moze nie zaszkodza
juz jestem po wizycie i chyba nie bede miala w tym cyklu transferu
a ze moj gin mial urlop i jest dopiero od dzisiaj takze mam cykle prawdopodobnie stracony
a po co sie bierze estrofem?
mam ten ziolowy femifertil i zastanawiam sie czy go brac czy nie...to sa ziola to moze nie zaszkodza
Podziel się: