Magdusia 31
Fanka BB :)
Myszka bardzo mi przykro z powodu mrozaków:-(
Bety super dzidzia rośnie:-)
Bety super dzidzia rośnie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, tak wątek bedzie sie nazywał "remonty i przeprowadzki staraczek"Dziewczyny w związku z naszymi remontami to może jakiś nowy wątek powstanie![]()
bardzo ci gratulujei ciesze sie niesamowicie! oby tak dalej! buziaki :*hej wszystkim, ja dziś po drugim usgmaluch ma 1 cm i pięknie bijące serduszko :-). Lekarz powiedział, że wszystko jest ok zgodnie z wiekiem ciąży czyli blisko 7 tyg. Wyznaczył mi następną wizytę na za 2 tyg. Myślałam, że trochę później będę musiała iść... no ale jak bardzo chce to niech mu będzie :-)
kochanie pomysl, ze tak po prostu musialo byc. moze to jakis znak, zeby sprobowac pozniej? nic sie nie martw na pewno nam sie uda...spokojnie podejdziesz do kolejnej proby i ja juz 3mam kciuki &&&&&&&&Witam
Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków...niestety dzisiaj rano zadzwonił lekarz i przekazał mi smutną wiadomość...nasze maluchy nie przezyły rozmrazania, powiedziała że jeden wczoraj obumarł, a ten dzisiejszy był zdegenerowany![]()
smutek, smutek,smutek ... widocznie to jeszcze nie ten czas... nie jest łatwo, musze dac sobie pare dni zeby ochłonąc, pomyśleć co dalej ... i dalej zacząć marzyć, planować i działać
ojoj, to juz duza dzidzia! super, ciesze sie z toba bardzo, bo dajesz nam nadzieje! a ciazy nie mozna prowadzic w klinice w ktorej bylo in vitro?Cześć dziewczyny:-)
Dzisiaj ostatni raz byłam w klinice. Wracam do swojego ginekologa. Dzidzia się rozwija prawidłowo i ma aż 15mm. Przez 12 dni urosła prawie 7mm:-) Także wszystko na dobrej drodze..