reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
stwierdzam, ze jestem uzalezniona od tego forum:)) kilkanascie razy dziennie wchodze sprawdzic co tam, a jak jest cisza to nie moge sie doczekac, az cos napiszecie:p))

Dzieki za odpowiedzi...

myszelina kurcze to super że wam się tak poszczęściło...

To u mnie pewnie koniec lutego początek marca polecimy ze stymulacją w połowie marca transferek i na prima aprilis testowanie :-D o ile wsio pójdzie ok
prima aprilis to moje urodziny, wiec bys mi prezent zrobila kochana:-) takze jakby co to ja licze na ciebie!:tak:

mi mi dupek,lutka, acard i estrofem plus femibion

mimi , meg, roxii, sylha juz niedlugo bedziecie mialy fasolki:) jeszcze chyba miliaa i agniecha na luty:) jest Was troche::))

wiesz ja po transferze robie wiecej niz przed, zeby nie zeswirowac:) od 8-23 na nogach. praca, zajecia dodatkowe;)) nie poznaje sie:happy2:
\
ja teoretycznie na luty ale juz wiem, ze jakos mi to chyba czasowo nie wyjdzie...bo badania jeszcze nie wszystkie mam zrobione, poza tym na narty chcelismy w lutym gdzies jechac i nie wiem....no ale planowo na luty...w sumie jak bedzie w marcu a testowac bede jak poziomka w kwietniu to tez spoko:-)
palu...ja tez uzalezniona od forum jestem chyba...najbardziej od staraczek, bo tam jestem od lipca, ale tutaj juz powoli was poznaje i tez jakos mi tak lepiej jak sie wygadam:-)

miliaa ja bylam na clo/bromergon... na IUI i na weterankach.. ale teraz jestem tylko tutaj bo bym nie dala rady ogarnac tego. Ogladam teraz ciaze z zaskoczenia na tlc naprawde nie wiem jak mozna nie wiedziec, az do porodu, ze jest sie w ciazy:)

Palu...tez to czasem ogladam..jakos mi sie nie chce wierzyc, ze sie nie wie, ze przez 9 miesiecy cos sie z toba dzieje...a to, ze cos sie rusza w brzuchu to gazy w jelitach:-p o nie, nie ...w to nie wierze...@ tez nie da rady, zeby miec przez cala ciaze...a potem jeszcze porod na wc, bo jej sie kupe chcialo...eh, glupoty.
a ty do IUI podchodzilas? a co sie stalo, ze nie moglas zajsc naturalnie?

No dziewczyny ja widzę, że ten 2012 dobry będzie dla nas wszystkich!!!!
Roxii- spokojnie, że podrosną, nie wiem jak to jest przy stymulacji invitro, ale normalnie to rosną 1,5 - 2 mm na dobę także łe do poniedziałku to szmat czasu.
Palu- narty to sobie odpuść przynajmniej do następnego sezonu:tak::tak:, tu już może i o wysiłek nie tyle co jednak narty to już troszku niebezpieczny sport, ew. biegowki+ raczej nikt w ciebie nie wjedzie

Palu, milia ja nie chyba ale napewno jestem uzależniona od tego forum:-D też wchodzę tu kilka razy dziennie i czekam aż ktoś cos napisze:-p oprócz tego wątku jestem jeszcze na "staraczkach na wyspach" i kiedys byłam na IUI:tak: Ogólnie na forum jestem od 2009 roku i zaglądam tu raczej codziennie, więc to napewno juz uzależnienie:laugh2::-p
Sylha napewno ten rok 2012 będzie dobry ja to czuję:tak:

miliaa mam jeden niedrozny jajowod i PCO (cykle co 90dni i pewnie bezowu) stymulowal mnie na drozny jajnik i za kazdym razem dobrze odpowiadal ale nie moglam zaskoczyc. Pozniej stwierdzil, ze mam wroki sluz wiec IUI3x i tez nic:( nie rozumiem tego wrogiego sluzu bo pare dni przed owu w moim sluzie jeszcze byly 3dniowe plemniczki,, a w dniu owu seksilismy sie i odrazu na badanie i nie bylo ani jednego.. aaa ...mam jakiegos dola komu ma sie udac to sie uda
tak sie boje, ze dostane @, a tu jeszcze 5dni albo do placzu ze smutku albo z radosci.

Witam i ja z ranka

pewnie też się uzależnię ehhh :D

Miłego dnia dla was...

Jutro z ranka lecę zrobić badanko prolaktyny z obciążeniem i zobaczę czy dalej Bromka muszę brać czy nie

Palu pewnie że z radości... na tym wątku raczej nikt nie rozpacza z powodu II kreseczek na teście. :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry