Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
prima aprilis to moje urodziny, wiec bys mi prezent zrobila kochana:-) takze jakby co to ja licze na ciebie!Dzieki za odpowiedzi...
myszelina kurcze to super że wam się tak poszczęściło...
To u mnie pewnie koniec lutego początek marca polecimy ze stymulacją w połowie marca transferek i na prima aprilis testowanieo ile wsio pójdzie ok

\mi mi dupek,lutka, acard i estrofem plus femibion
mimi , meg, roxii, sylha juz niedlugo bedziecie mialy fasolkijeszcze chyba miliaa i agniecha na luty
jest Was troche:
)
wiesz ja po transferze robie wiecej niz przed, zeby nie zeswirowacod 8-23 na nogach. praca, zajecia dodatkowe
) nie poznaje sie
![]()
o nie, nie ...w to nie wierze...@ tez nie da rady, zeby miec przez cala ciaze...a potem jeszcze porod na wc, bo jej sie kupe chcialo...eh, glupoty.
, tu już może i o wysiłek nie tyle co jednak narty to już troszku niebezpieczny sport, ew. biegowki+ raczej nikt w ciebie nie wjedzie
też wchodzę tu kilka razy dziennie i czekam aż ktoś cos napisze
oprócz tego wątku jestem jeszcze na "staraczkach na wyspach" i kiedys byłam na IUI
Ogólnie na forum jestem od 2009 roku i zaglądam tu raczej codziennie, więc to napewno juz uzależnienie