reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

kaska31 tylko ze ja nie dostane miesiaczki. nie mam jej od pond roku i bez lekow nie przychodzi sama. Niektore kobiety mowia ze maja miesiaczke raz na 3-4 miesiace. Ja w ogole nie mam ;-( I wlasnie jestem ciekawa co sie stanie, jesli ten pierwsz raz sie nie uda....

reklama
ala trzymam kciukasy:)) ktorego masz testowac?
bo na 15.02 juz sa dwie laseczki:))
mistle ja mam co 3 miechy @ przy pco ale powiedz mi co ma Ci sie nie udac? ja tez mam pco i lekarz i wystymulowal do inv 30 pecholi, a jak Ci wsadzi zarodki badz tez nie to tak czy siak bierzez przez 14 dni progesteron i jak odstawisz to dostajesz @. Nie ma sie o co martwic:)

qrcze a ja mam jutro wizytke i pierszw USG:) ciekawe kiedy zacznie bic serduszko albo serduszka:))

ala super wynik, gratulacje!!!:-) W końcu Twoje babelki są z Tobą:tak::tak: trzymam kciuki!!!!:-) Czemu dopiero na 21 masz test?? to późno:eek: ja miałam punkcję 3 dni przed Tobą, a mam testować 15go, więc Ty trzy dni później, mysle ze 18go spokojnie mozesz robic sikańca:tak: Lekarze mi powiedzieli ze test mozna robić dwa tyg po punkcji.
Ja mam zamiar zrobić sikańca 14 lutego na walentynki:-p o ile wcześniej się nie skuszę....:eek: ale plan jest na 14go:tak: właśnie przed chwilą na ebayu zamówiłam sobie teściory, te najczulsze które ponoć wykrywają ciaze 6 dni przed @, ale chciałabym wytrzymac do 14go, a 15go dla potwierdzenia betka:tak:

boje bo mam skurcze jak na @ od paru dni, a wczesniej ich nie mialam:((
nie mam ich jakos czesto ale tak 3-5razy dziennie. i zazwyczaj wtedy kiedy wstane z lozka albo ide bo jak leze to nie... tak sie boje:((
jutro mam wizyte i nie wiem czego sie tu spodziewac

reklama
Do góry