reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jo.M. boje sie za bardzo ze cos mi spieprza czy cos :/ a neichce potem czegos zalowac , bo boje sie tak bardzo a z nimi to nawet jak cos pojdzie nie tak to nie mozna im udowodnic ze cos zrobili nie tak :) a wstepnie juz zaplanowalas sobie na kiedy transfer ci wypadnie ? poczekaj na mnie hehehe

joweg Nie jeszcze nic nie zaplanowałam , bo nie wiem co dalej robić. Zobaczymy po wizycie co powie lekarka. Myślę , że jak coś to najwcześniej transfer w połowie kwietnia , a może i na Ciebie poczekam tyle , że ja nie mam już mrozaczków i wszystko od nowa trzeba zaczynać.
Za 2 tyg wszystko będę wiedziała.

hehe to czekaj na mnie hehe nom w sumie wszyskie zastrzyki itd i wyciszanie chyba tez nie? :) ja zobacze kiedy@ bede dostawac ale napewno w lipcu niehcce juz dluzej czekac :)

joweg - Ja też nie chcę czekać , ale z drugiej strony boję się , że znowu się nie uda. Zobaczymy może w końcu do Nas los się uśmiechnie.
Ok zmykam , muszę trochę popracować. Później zajrzę co słychać.
Miłego dnia.

meg - tak, clexane albo fragmin. i jedno i drugie to to samo. fragmin moze ma nieco lepsze igly ale to jedyna roznica:) leki mozna przyjmowac nawet jak nie ma sie nic z krzepliwoscia albo antycialami wspolnego. poprawiaja krazenie i czesto kobity biora do konca I trymestru
zaden z was ciezki przypadek. w pelni popieram - armia dobra, a jajowody co druga ma schrzanione. ja bym to nazwala standardowy przypadek ivf

reklama
Do góry