reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Witam mam

nadzieje, że wieczorkiem same dobre wieści tu poczytam.

BUNKA jak tam @ jest? betke robiłaś? jak samopoczucie?

U nas dziś młody 2 letni przystojniak rządzi więc mamy wesoło... :-D i nie ma czasu na komputerek

reklama
lolitka200- super twoj synke bedzie kwietniowy jak ja hehe :) to juz z gorki :) bedziesz sie potem starac o jeszcze jedego dzidziusia ?:) my zaplanowalismy jak tylko jednego urodze bedziemy sie starac o drugiego :)

joweg - tak, bedziemy sie starac o drugiego brzdaca ale postanowilismy ze tylko 1 raz sprobujemy. i albo sie uda albo nie. jesli dane jest nam miec 2 dzieci to super. jesli tylko tego szprotka - to tez super. ja jestem juz wdzieczna za tego maluskiego

lolitka200- to superrr :) my chcielibysmy miec 3 ale zobazcymy jak to bedzie , ja bedziemy miec tylko jedno to tez dobrze :)

I usg-07.02.12.jpg

joweg
ja mialam w 22dc ale na cyklu bezowu.

juz jestem bo wizycie i moja babelek ma 5mm:) kolejna wizyta za 2tyg. I jeszcze nie wiadomo czy dwa czy jeden. Narazie widac jednego ale ja tam cos mniejszego widzialam obok, a gin nie jest pewny:)) takze 23.02 mam kolejna wizyte juz serduszkowa i sie zobaczy:))

Hej Ewa! jak się czujesz? jakies objawy?? kiedy testujesz?????

Bete mam robic w sobote - bedzie to 11 dpt
Jesli chodzi o objawy to niestety nie zaobserwowalam chyba zadnych oprocz lekko bolacych piersi (ale taki objaw mam rowniez przed @). Od transferu siedze w domku na urlopie i odpoczywam, ale juz jutro niestety powrot do pracy.
Tak bardzo bym chciala, zeby sie udalo... Nie mamy juz zadnych mrozakow, wiec gdyby i tym razem nic nie wyszlo musialabym zaczynac wszystko od nowa.

reklama
Do góry