reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

ala 3 dzień od transferu, ale od zapłodnienia juz 5 doba i zagnieżdzenie jest juz możliwe:tak: ale oczywiscie nie gwarantuje ze to to;-)
jeśli chodzi o te bóle to zaraz po transferze ich nie miałam, bolał mnie brzuch ale inaczej, a te skurcze takie jak na @ mam od wtorku. Nie wiem czy to dobrze czy źle okaże się za 5 dni;-)

reklama
Roxi te bóle miałam typowe jak na @ tylko,że nawet momentami mocniejsze jak nigdy dotąd.Do tego w 7 dniu po transferze dostalam wieczorkiem plamienia brunatnego, ale było tego niewiele jednak już się wystraszyłam, że przyjdzie @ bo czesto tak miałam przed, ale na drugi dzień już ustało(miałam podanego 3 dniowego bąbelka)czyli jak się okazało było to plamienie implantacyjne.Nie doczekałam bety do 14 dnia po transferku tylko zrobiłam w 10 dniu po i było 109:-)
Bardzo Wam kibicuję i życzę zeby każdej z Was się udało.

Dzięki Magdusia za odpowiedź:-) plamienie implantacyjne to chyba najpewniejszy objaw ciaży:tak: niestety nie każda je ma, czytałam ze tylko kilka procent kobiet. Ty w tych kilku procentach się znalazłaś no i być moze ala;-)
Dzięki za kciuki przydadzą się napewno:-D
A ja zycze zdrówka Tobie i dzidziusiowi, nich zdrowo rośnie!!!!:-)

A co tu ogólnie taka cisza????:szok: gdzie sie wszystkie podziałyscie??? Dziewczyny co u was słychac????

Roxii - czy ja wiem ... tego czegos brunatnego to tak troszenke tylko bylo, na papierku zauwazylam. Cholerne czekanie... a ogulnie to testuje z Wami 14 a co:) niech sie dzieje co chce

ala 3 dzień od transferu, ale od zapłodnienia juz 5 doba i zagnieżdzenie jest juz możliwe:tak: ale oczywiscie nie gwarantuje ze to to;-)
jeśli chodzi o te bóle to zaraz po transferze ich nie miałam, bolał mnie brzuch ale inaczej, a te skurcze takie jak na @ mam od wtorku. Nie wiem czy to dobrze czy źle okaże się za 5 dni;-)
ja pierwsza ciaza na poczatku czulam takie ciagniecie do dolu w podbrzuszu i ciezar jakbym ceglowke miala.

Kochane trzymam za Was wszystkie kciuki,bo dzień testowania kilku z Was zbliża się wielkimi krokami:tak::tak::tak:
Ja próbuję jakoś dojść do siebie.Wymyślam zajęcia,żeby mieć mniej czasu na myslenie.Jakoś trzeba to prztrwać:-(

ala to super że dołączasz do nas na walentynkowe testowanie:tak: Zrobic test mozesz, ale obiecaj ze jak wyjdzie negatywny to się nie załamiesz co??? Bo chyba zdajesz sobie sprawę że to moze być za wczesnie;-)
Bunka bidulko, wiem że musi Ci być teraz cieżko, tez coraz częściej myślę co bedzie jak wynik bedzie negatywny i przeraza mnie to:sorry2: Ale co zrobić trzeba jakoś przetrwać i walczyć dalej. Zyczę Ci duuuzo siły i wytrwałości!!!:tak:

reklama
sakmi1 ja estrofem nadal biore. Mam go brac jeszcze 2tyg do kolejnej wizyty, a encortonu nie kazal mi brac od transferu
ala_36 ja tylko troszke wiecej siusiam. Ale to plamienie Twoje i bol w krzyzu jestem na 100% pewna, ze juz fasolina jest z Toba:)))

a plasterek dopiero sam mi sie odczepij dzien przed beta:)

ide w pn na kolejna bete zobaczyc czy ładnie rosnie, a tak to chce mi sie caly czas spac. Cala noc spie i prawie caly dzien nie da sie funkcjonowac.

Do góry