reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

crinone przyjmuje sie nie pozniej niz poludnie, najlepiej rano. i tak - trzeba pochodzic troche po zapodaniu. ok 15minut

kaska
- prosba do ciebie. jak chcesz dopisywac rozne rzecz do swego posta to po prostu go edytuj i dodawaj wypowiedzi zamiast tworzyc za kazdym razem nowy post. strasznie to wydluza strony na forum. dzieki za gory

reklama
skami, ala u mnie bez zmian, nie czuję nic:-D oprócz piersi które bolą, ale to normalka u mnie nawet przed @
skami Ty też miałaś transfer w sobotę?? bo ja też mam dzisiaj 5dpt:tak: wychodzi na to ze testujemy razem:-) być moze ala jeszcze dołaczy z testowaniem w walentynki;-) no i Ewa ale ona chyba testuje wcześniej:tak: Trzymam za nas wszystkie mocno kciuki&&&&&&&&&&&
PS: mój plasterek jeszcze sie trzyma :-D

Ostatnia edycja:
dziewczyny czy to normalne ze ja nie mam zadnego sluzu ani objawow przed @ ? tylkko migrene ale to mam caly czas....

Dziewczyny,
Znalazałam po co jest ten estrofem przed stymulacją w drugiej fazie cyklu. Może sie komuś przyda (ale ostrzegam, że to raczej dotyczy dziewczyn z problemem wysokiego FSH i obniżonej rezerwy jajnikowej):
'Należy obniżyć stężenia FSH w końcowej fazie cyklu poprzedzającego
stymulację - istnieją doniesienia, że takie postępowanie zmniejsza
ryzyko rozwoju nieprawidłowości genetycznych w komórkach jajowych
(aneuploidii, n. z. Downa), które jest zależne od zbyt wczesnego i
zbyt wysokiego stężenia FSH pod koniec fazy lutealnej. Aneuploidia
jest odpowiedzialna za większość niepowodzeń programu IVF'. Jest to ponoć wypowiedź dr Chrostowskiego z innego forum. Była przytaczana ale nie zaprzeczał, a był na tym forum więc mniemam, że jest prawdziwa :)

Witajcie

ale mam dziś leniwca a buuu

Ala dziołchy przyklejają zwykły plaster po transferze na brzuchu by zarodeczki zostały z nimi, ponoć pomaga.

No dziewczynki Walentynki się zbliżają duuuuuuuuuuuzym krokiem a tu bodaj 4 laseczki z testem będą biegać do łazienki.

Ja bym chyba zrobiła test 15 by potem np walentynki, nie kojarzyły się z czymś przykrym w razie negatywnego testu, ale wam oczywiście życzę tych pozytywnych testów w pudełku z czerwoną kokardką, łez wzruszeń w waszych i Amorusa oczach...

Mnie to chyba deprecha dopada... buuu jakieś negatywne myśli krążą po łbie im bliżej do stymulacji tym więcej obaw.

Joweg
każda ma inaczej przed @ no i oczywiście wszystko zależy czy to normalny cykl czy np po nieudanym transferze itd

Ja obecnie na antykach więc cosik tam jest białe lepkie i tyle...

ala ten plasrerek to taki zabobon, po transferze przyleja się zwykły plaster na brzuszek żeby zarobeczek sie do nas przykleił i z nami został:-p do tej porychyba kazdej się sprawdzało;-)
dwie_poziomki spokojnie dasz rade, stymulacja nie taka straszna:tak: Straszne to jest czekanie na test:sorry2: nienawidze takiej niepewności, chciałabym juz wiedziedzieć tak czy nie, a tak siedzę i myśle....:-D

reklama
Do góry