reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

palu Piękne zdjęcie , nic tylko pozazdrościć. Oby dzidzie dobrze się rozwijały no i czekam na kolejne zdjęcie.

ewa Niestety nie mam pojęcia co Ci powiedzieć , bo ja zawsze bete miałam poniżej 1. 16 może jednak jest jakaś mała nadzieja i dla spokoju sumienia raz jeszcze to badanie bym powtórzyła. Ale mi kiedyś lekarz powiedział , że w 12 dniu beta powinna być wyższa niż 40 .

reklama
Nostalgia- ja pod koniec miesiąca mam zamiar być w ciąży:-):-):-):-), jutro mam USG by sprawdzić jak puregon na mnie działa....i z tego co widzę, to będę sama transferować..

Ostatnia edycja:
Sylha, to witaj w klubie bo wyglada na to ze ja tez sama będę "cyklowac" :)) oby tylko na dobre nam ta samotność wyszła.
Trzymam za Ciebie kciuki!

kaska dziękuję Ci bardzo, mam głęboką nadzieję że będę się cieszyć:tak: I nie tylko ja, za sakmi i alę też mocno trzymam kciuki &&&&&&&&:-)
A Ty jak się czujesz??? masz juz jakieś konkretne objawy ciązowe????

Witam się rankiem :-)
Jak tam dziewczyny na dzień przed testowaniem?!?!?! Czy może już któraś nie wytrzymała?!?!:baffled::-D
A ja lecę na USG, ależ mi się śniło w nocy...

reklama
Witajcie

Roxii śnią ci się koszmary, bo za dużo myśli krąży ci wokół jednego tematu :)

Sylha oby wsio szło w dobrym kierunku

Nostalgia ja pod koniec miesiąca zaczynam stymulację i też pewnie będę samotna w testowaniu pod koniec marca.

Ewcia HOP HOP chyba nie załamałaś się nam i nie zniknęłaś z forum. Napisz co u ciebie.

Mam dziś małego i jutro też więc zero nudy puki co puzlle w koło rozsypane i się bawi :)

Do góry