reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

sham to normalne przy stymulacji, tym bardziej ze masz trochę tych pecholi:tak: ja tez tak miałam, z tym ze umnie niby było ryzyko hiperki i jeszcze nawet po transferze czułam się spuchnieta ale z czasem przeszło:tak: Nie przejmój się na zapas, zapytaj jutro lekarza;-)

reklama
Sakim 3 babelki, Ala 2 babelki i Roxi jeden:)) przepieknie:)) jutro z niecierpliwoscia bede czekala na Wasza bete:))
ja chcialam isc jutro i w pt na bete bo tylko te dwie robilam ale jak mi lekarz nie karze to nie wiem czy ma sens, zebym poszla

a tak sprawdzic czy ladnie przyrasta..sama nie wiem.. ale chyba nie pojde bo mi sie chce strasznie spac i w ogole nie mam ochoty z lozka wychodzic;]

he he Palu Ty to jestes:rofl2: siedz w domku i odpoczywaj a nie co drugi dzien na betkę latasz, wariatka:-D wszystko jest przeciez ok:tak::-)

sylha ja też miałam 18 szt :) ( jeśli dobrze pamiętam- taka liczba utkwiła mi w głowie) ale na koniec zostały tylko 3 szt ( długa historia)
natomiast nie miałam hiper... ale bardzo źle się czułam po pick-upie !!
po pick-upie przy takiej liczbie polecam sporo odpoczywać !! przez kolejne dni i nie jeść nachosów :) z dipem serowym...
bo ja zjadłam a potem kilka dni umierałam z bólu- wizyty w klinice bo wystarszyłam sie ze byla hiper...
ale lekarz upewniał że nie.. że czasem tak boli..
po kilku dniach brania paracetamoli, apapow, nospy, ketonalu... w konskich dawkach ( na wlasna reke) i braku rezultatow lekarz zalecil buscopan
i jak reka odjal ból !!

Ja to bardzo przezywam te wasze testy jakbym to ja testowala a wiem ze wy mnie podtrzymywalyscie na duchu pocieszalislyscie ze wynik pozytywny bedzie wiec ja z calego serca trzymam kcioki za was kochane.:-)

Dziekuję WSZYSTKIM którzy trzymają za mnie, za nas kciuki:tak: Jesteście kochane, to bardzo miłe jak ktoś tak kibicuje i czeka na wynik razem z nami:-) Dajecie mi dużo siły i nadzieji której bardzo teraz potrzebuje! Jesteście NIEOCENIONE!!!!!!!!:-):-):-)

reklama
Do góry