reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

roxiii-niechche cie martwic ale u mnie tak samo sie zaczynalo :( wiec teraz badz spokojna i sie nie denerwuj bo to najwazniejsze !!!!!!!!! ja wpadlam w histerpie jak to sie zaczelo i jak widac nie pomoglo mi , wiec spokojnie czekaj , a ja trzymam kciuki zeby bylo okej ,moze to implantacyjne ?

reklama
Roxii czekaj spokojnie na wynik, dwunasta już za parę minutek i wszystko się wyjaśni. Jak już będzie wiadomo, że jesteś w ciąży, konsultacja z lekarzem z pewnością Cię uspokoi.

moondust ma racje zaraz bedzie wiadomo !!!! a jak jestesc w ciazy to dzown do kliniki i lec na konsultacje to napewno ci powiedzia co i jak :)

joweg dzięki za odpowiedź, kurka zmartwiłaś mnie trochę:sorry2: ja w histerię jak narazie nie wpadam czekam do 12 na wynik i zobaczymy. A powiedz mi tez tesciory miałaś pozytywne??? A betę jaka miałaś????

Roxii masz dzwonic po wynik czy masz jechac? juz 12 dawaj jaki wynik:))
Ala, sakmi jak tam? powtorzylyscie test?

Dziewczynki u mnie jest godzina do tyłu, wiec ja mam dopiero 11:sorry2: czyli jeszcze godzina czekania....

Faktycznie u Ciebie inny czas... :) Połóż się zatem wygodnie, poczytaj książkę może jakąś, szybciej czas zleci i zajmiesz czymś myśli :) Już niecała godzina została :)

reklama
u mnie niestety jak zrobilam 9dpt testa to nic nie wyszlo , pod swiatlo tylko , na pierwszy test caly obsikalam i nawet kreska kontrolna nie wyszla :/ i potem zaczelam sie wkurzac ze nic nie wyszlo na tescie ale we wtorek postanowilam nie robic test i potem od rana jak progesteron bralam dopochwowo i potem to najpierw brazowe plamienia , potem histeria i coraz wiecej , caly czas ryczalam i wogole potem zaczelo robic sie czerwone i potem nagle nic :/ nagorsze to to ze nie mialam boli brzucha jak na okres :/ zadzwonil maz do kliniki i kazali nastpenego dnia przyjechac wogole nic potem nie mialam a nic ani brazowego ani czerwonego wogole to myslalam ze oszalaalm i ze wpadlam w histerie ze mi sie to uroilo bo nic nie mialam , i rano jak jechalismy do kliniki to mokro mi sie zrobilo poszlam tam do wc i zalalo mnie przed sama wizyta !!!!! ale bole brzuch dostalam jak na @ doipero w czeartek tak jak mialam dostac i wtedy zaczol mi sie taki prawdziwy okres jak to mowie z tym ze trwal 9 dni a nie 2-3 jak mam normalnie :(

a jak zrobili mie betke to pani powiedziala tylko ze sie nie udalo nie mowila ile :)

Ostatnia edycja:
Do góry