reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Lotinda spokojnie, ja nie wierzę w robienie testów !! zrób bete i dopiero zacznij się przejmować!!
Dziewczyny które robiły testy sikane :) zaciskam kciukasy !! i wierze w Wasze testy !! ale po co się katować...??
jutro idzcie na bete i będzie WSZYSTKO jasne :)

reklama
ala nie wrzucę tych fotek, bo na nich nic nie widać:sorry: ta kreska jest naprawdę bladziutka i na zdjęciu tego nie widać:zawstydzona/y: Ale mój M ją widział, włażyłam mu test do kartki walentynkowej i mówi no przeciez jest druga kreska jak byk :-D może jutro będzie ciemniejsza to jutro wrzucę;-)

sakmi będzie dobrze:tak: spokojnie, jedziemy na tym samym wózku, wszystkie miałyśmy bladziutkie kreski, jutro robimy betkę i się przekonamy czy ten cień, cienia coś oznacza:-D Ja jestem dobrej myśli i mam malutką nadzieje;-)

Kochane babeczki:-) czytam wasze dzisiejsze posty i cieszę się bardzo i mocno trzymam kciukasy, ale jedno mnie zastanawia...
za jakie grzechy wy się tak męczycie - wypatrujecie cieni cienia, złudzenia. Nie łatwiej na betę pójść? Przecież to można zglupieć do reszty wpatrując się w ten test (z resztą w instrukcji jest napisane żeby po upływie czasu nie zaglądać, bo wyniki mogą być zakłamane).
Ja robię Betę w punkcie Diagnostyki (wyniki odbieram około 16 przez internet) - co prawda dłuższe czekanie, ale pewność większa. Ala, Roxi - za DE i GB na pewno są jeszcze lepsze i szybsze labo:-)

Mam pytanie kochane- czy pod koniec stymulacji też się tak czułyście...hmmm...napompowane?!?!?Mam momentami takie uczucie jakby mi balon w dół brzucha wstawili- mam nadzieję, że to nie oznaka hiperki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:

sylha też byłam napompowana !! wkoncu sporo tych tam pecherzyków :)

nie musi to oznaczac hiperki !! możesz dopytac sie lekarza na najblizszej wizycie jesli tak to on podaje tabletki do lykania ( ja dostalam tak na wszelki wypadek ale sporo mialam pecherzyków)
hiperki nie mialam...

Sham- jutro mam rano kontrolę i badania- estradiol i progesteron, to uczucie zaczęłam mieć wczoraj po południu- tak sobie myślę, czy ten antagonista też nie ma na to wpływu- Orgalutran...ale dzięki za info!!!!
A ile ich miałaś? Bo mi wyliczył 18:szok:

reklama
Do góry