Roxi nospe mozesz brac 3x1 i jest to lek rozkurczowy. Bierzesz jakis duphaston i luteine? W jakich dawkach? Moze masz za niski progesteron i Ci za malo go dali do brania. Ja biore 3x1 i 3x2 a i tak mam niski progesteron;/
sylha a jakie masz wyniki sprawdzic bo sie gubie

zrob sobie kochana jakies opisy albo suwaczki co tam u Ciebie jakies punkcje transfery itd

bo troche nas jest i sie pogubic mozna ale i tak nie tak jak na pazdziernikowym forum tam sie nas zaciazonych dopiero nasypalo. Nie wyrabiam co i jak...masz hiperke? ja mialam i sama dla siebie sie mierzylam i wazylam to mi 7kg przybylo w chwile;/ a brzuch to jak do porodu;/
bzzzz wielkie gratulacje

)) cos niesamowitego

) dbaj o siebie
wydaje mi sie, ze kazda z nas moze liczyc na taki cud..tylko wiadomo, ze nie wiadomo kiedy

taka jest prawda, ze jak czlowiek wylajtuje i da sobie na wstrzymanie albo ma swiadomosc, ze tylko invitro i nic wiecej to sie luzuje i organizm sam zaskakuje..tylko jak tu sie wyluzowac jak ma sie parcie.. I wiecie co.. jestem pewna, ze jak juz kazda z nas bedzie miala swoja fasolke z inv juz wykluta to jak sie nie bedziemy zabezpieczac to nam sie szybko bobas naturalnie przytafi
mi tez sie udalo byc naturalnie w ciazy i to wlasnie przez przypadek bo dostalam od gina 3op tablet anty przed kolejnym probami, zeby sie wyzerowac.. i bralam przez 2 miesiace nonstop bez przerwy na @ tablety bo mialam jakies sprawy, ze nie moglam miec @. A ze bralam te tablety kiedy mi sie zachce, czasem na drugi dzien, czasem dwie dziennie jak sie zapomnialo ale niestety sie nie udalo i na podpasce mialam jak chyba aisha taki kawal miesa

( tylko to byla mlodsza ciaza to nie musialam byc w szpitalu;/