reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

wiolka bedziesz mogla sie teraz zajac czyms na co nie mialas nigdy czasu:))
ide spac na godzinke tak sie zmeczylam

reklama
Roxi gratulacje!!!:-):-):-)
Czekamy jeszcze na dwie bety -na pewno będą pozytywne:tak:
Palu no nie bardzo to odsniezanie w Twoim stanie:wściekła/y:-mąż Cię powinien do domciu pogonić
Mnie też dziś zmorzyło i spalam godzinkę
Od jutra już się nie zrywam o 6 bo mam już wolne:-D

a ja od rana kiepsko sie czuje masakra najpierw moja mala miala temperature i cos ja rozkladalo a teraz ja faszeruje sie czym tylko moge pje z cytryna herbate biore rutinoskorbin ale czuje sie slabo.:-(

Hejka staraczki i zafasolkowane świeże i już będące na wylocie mamusie , za wszystkie trzymam kciuczki i wierze że każdej z was się uda;)
Lolitko jak ty się czujesz , ja już marzę o porodzie i namawiam synusia aby wyszedł szybciej ale czy się uda go namówić cięzko powiedzieć;)
Pozdrawiam dziewczyny!!!

Hej Dziewczynki :-)
Roxii - ogromne gratulacje. Bardzo się cieszę, że się udało :-) Ściskam gorąco, dbajcie o siebie :tak:
Sylha - trochę nie zaglądałam a Ty takie ładne niespodzianki uszykowałaś ;-) Pij cały czas dużo wody i się nie przemęczaj Kochana. Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło w jak najlepszym kierunku i żebyś niedługo zobaczyła piękny wynik na teście. Zobacz, jak to zleciało. Dopiero co zaczynałaś a jesteś już na finiszu. Jeszcze raz ogrooooooooooooomne kciukasy :tak:

Kosik- dzięki, ale wiesz niby finisz, ale jeszcze nie do końca....wodę ciągnę jak kobyła teraz sączę kakao :-) i mam nadzieję, że się hiperka tego przerazi i zwątpi :-).
Dziewczyny, Wy też miałyście po punkcji mierzyć brzuch i wagę codziennie o stałej porze?!?!?

reklama
Witajcie

zalatana jestem dziś a buuuu

Za pozostałe testy, betki nadal trzymam kciuki :)

Kurcze laski w pon mam wizytę co z moja stymulka od kiedy jak itd a od wczoraj "tam " mnie strasznie piecze chyba mi sie cos przyplątało akurat teraz... Myślicie, że mógłby mi gin zapisac jakąś nystatynę tak by sie gada pozbyć od stymulacji, która się zakończy za ok 3 tyg...

Czy stymulacja i jakas infekcja to nie po drodze...?

Wszak jak bym zaczęła tę stymulacje a potem bym załapała gada to pewnie by nie przerwali stymulacji...

Trochę jestem wściekła bo nie miałam nic od 5 lat a tu teraz, gdy jestem tak blisko celu jakiś gad mnie zżera" tam "

Do góry