reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

joweg Właśnie z kliniki dzwonili że wizyta we wtorek , wkurza mnie takie przesuwanie :wściekła/y:. No trudno. Myślę , że podejdę do kolejnej procedury i z moich obliczeń wynika że chyba był by to kwiecień lub maj.
To chyba będzie moja ostania próba (już 5) - masakra.

sakmi - chyba Cię uduszę , cała w stresie siedzę a Ty co?
Jutro z samego rana masz na bete lecieć

reklama
Jo.M. kiedys musi sie udac nie ? wierze w ciebie kochana :) moze akurat teraz nam ta wiosenka przyniesie szczescie :) to moze akurat razem podejdziemy w maju :)

joweg Też mam taką cichą nadzieję , że wiosna szczęście przyniesie.
Może właśnie to będzie maj dla Nas;-)

Roxii- kochaniutka- Suuuper gratuluję!!!!!!!!!!!Cieszę się dla ciebie!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:
Dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie, bo byłam na wizycie i mam ich 20:szok::szok::szok::szok::szok::szok: jeden ma już 25mm, jakiś 18, ale większości są po 15-16mm- lekarz jest z tego zadowolony, że prawie wszystkie na równo rosną, ale byłam też na badaniu krwi, bo powiedział, że to nabrzmienie to mi jajniki się powiększają- i może też z byt mocno, trzymajcie proszę kciuki, żeby nie było hiperki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

sylha-trzymam kciuki zeby wszytsko bylo okej :)

jo.M. to my rezerwujemy n maj pozytywne betki :) zaklepane juz i koniec :)

Dziekuję wszystkim za gratulacje:-)

Mysle ze juz powoli powinnam się cieszyć co??? kurcze powiem Wam ze do mnie to nie dochodzi i niewierzę ze się udało:szok::-D Narazie nie ogarniam tego i cała się trzęse:-D Teraz tylko się modlic żeby plamienia się nie powiększyły, jak narazie ustały mam nadzieję że tak juz zostanie:tak:
A na betkę mam przyjechac dopiero w środe, nie zrobią mi wcześniej:no: wiecie to wszystko jest na narodowy fundusz zdrowia więc nie mogę sobie jeździc na badanie kiedy chcę:sorry2: a nie wiem czy gdzieś prywatnie mozna zrobic....
Będę robiła codziennie test sikany, jak będzie coraz ciemniejszy to wiadomo ze betka przyrasta:tak:

Sakmi a Ty czemu dzisiaj na bete nie pojechałaś???? Robiłaś sikańca???

jo.M. pewnie :) teraz bedziemy liste robic kto na kiedy rezerwuje :) heheheh

ja mykam laski do pracy :) bede kolo 20.00 :) milego popoludnia :)

reklama
Jo.M pewnie że już wie:tak: Jest w szoku tak samo jak ja, ale bardzo się cieszy:tak::-D

Kurcze musze nowy suwaczek zrobić....:eek:

Do góry