reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale trochę to dla mnie śmieszne- macie refundowane po częsci invitro, a jak coś się dzieje to i tak na Was leją do 12 tygodnia- takie błedne koło:no::no:, mi gin powiedział, że mam zaraz po wykonaniu testów, badań się z nim skontaktować!!!Bo niekiedy naprawdę niewiele trzeba żeby się udało!!!
Roxii- u mnie OK, trochę jeszcze mnie pobolewa przy siusianiu, ale to już pikuś. Czekam z niecierpliwością ja jutrejszy telefon

Ostatnia edycja:
ALU przykro mi tule , odpocznij i próbuj jeszcze raz. wiem ze to tylko gadanie ale sie pozbierasz i bedzie dobrze- chce w to wierzyc.
ja jutro ide na 2 betke.

Sakmi trzymam kciuki za jutrzejsza betkę:tak: A teściory w domu robisz???
Sylha no to bardzo się cieszę że dobrze się czujesz :-) trzymam kciuki za jaknajwiekszą ilość zapłodnionych komóreczek:-D

na 3 to chyba za mała betka, choć mam wielki brzuch. czuje sie ok choc sie martwie, jutro bedzie cos wiadomo czy urosnie jade z samego rana zeby miec wynik. nie robie testów w domu tylko 1 zriobiłam i tyle.

ala36. wiem ze ci ciezko bo kazda z nas co jej sie nie uda to przezywa ale jakos to bedzie kiedys musi sie udac :) wierze w Nas !!!!!!!!!

Ala- kochaniutka, dasz radę, wiem, bo kobiety są do tego stworzone, że tak naprawdę one w trudnych sytuacjach lepiej sobie radzą!!!!!!Wyrzuć wszystkie bóle i smutki z siebie i zobaczysz znów wyjdzie słońce a z nim nadzieja!!!!!!!!!!!!
Sakmi- będzie dobrze!!!!!
Mnie jeszcze gin dzisiaj pogonił, że absolutnie nie mam palić i pić:eek::eek::eek::eek::eek::eek:, nie wiem o co mu chodziło, bo dobrze wie, że ja ani jedno ani drugie.....ja ewentualnie to 3 na P:-p, ale teraz też nici i z tego

reklama
Do góry