reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gratuluje wszystkim przyszlym mama. A jak u was samopoczucie?? U mnie kiepsko mialam spokoj wymioty mnie niemeczyly az do przedwczoraj meczy mnie jak nieiwem i niezabardzo mam apetyt.:-(

Sylha trzymam kciuki za jutro, wszystko będzie dobrze. Powodzenia!!!:-)
Kaska współczuję Ci tych mdłości, mam nadzieję że mnie nie dopadną:eek:
Kosik to szybko widać płeć u Twojej dzidzi, super gratuluję córeczki:-D

Zmykam spać, bo jutro rano mykam na betkę, ehhh mam nadzieję że jutro rozwieją się moje wszelkie wątpliwości:tak:

Sylha, trzymam mocno kciuki za transfer. Pewnie niecierpliwie czekasz na jutrzejszy wielki dzien :-) Widze,ze Ty jestes taka panikara jak ja hihh ja tez cala noc dzis nie przespalam, bo sie denerwuje tym kariotypem.Czy dobrze zrobia i oby czegos nie wykryli co mogloby stanac na przeszkodzie do icsi. Moj maz mi mowi,ze zawsze wszystko widze w ciemnych barwach i doszukuje sie problemow hiihi no ale taka juz jestem ;)
Roxii, jak tam betka???

Ewelina125 - Bardzo Ci gratuluję , Twoje długie oczekiwania w końcu zostały nagrodzone. To daje chęć do walki.:-)

sakmi - Super betka , bardzo się cieszę. Daj znać kiedy masz wizytę i USG.

Kosik - Moim marzeniem też jest dziewczynka. Bardzo Ci gratuluję.

Sylha - Wszystko jak widzę jest na dobrej drodze , daj znać jak będą kolejne wieści. Pozdrawiam

Roxii - Czekam na Twoją bete z niecierpliwością. Trzymam kciuki;-)

Aga- ja panikara:szok::szok::szok:, no co ty:-p:-p, mojego M to wkurza, że ja zawsze wszystko analizuje krok po kroku dokładnie, że powinnam czasem dać na luz, ale jakoś wolę jak mam wszystko pod kontrolą i wiem co jest grane!!!!!
A dlaczego robisz kariotyp?!?!?!?Mają jakies podejrzenia?!Trzymam kciuki żeby się powiódł:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry