reklama
Ewelina125 gratulacje!!!!!!:-) super wieści, spokojnych 9 miesięcy!!
Ale nam się tu fasolinek narobiło, ktoś dobrze przewidział że ten rok to będzie babyboom
oby tak dalej!!!!
sakmi super betka, ciekawe ile mi jutro wyjdzie, trochę się stresuję
a plamieniami sie nie przejmój będzie dobrze, spokojnie;-) jak betka rośnie znaczy że jest ok
Ja to nie mam kompletnie pojęcia o tym nacinaniu, po co to się robi??? to zwiększa szanse???
Ale nam się tu fasolinek narobiło, ktoś dobrze przewidział że ten rok to będzie babyboom

sakmi super betka, ciekawe ile mi jutro wyjdzie, trochę się stresuję

Ja to nie mam kompletnie pojęcia o tym nacinaniu, po co to się robi??? to zwiększa szanse???
sylha
mama bliźniakowa
Mi gin powiedział, że robi się to często przy mrozakach, kobietom powyżej 39l, kobietom które mają problem z hormonem- nie pamiętam jakim
no i gdy otoczka jest zbyt gruba- to się dotyczy ew. mnie....nacina się by zarodek łatwiej się mógł wydostać i zagdnieżdzić się w macicy- nie daje to 100% szansy- ale ją zwiększa. Mi kazał się jedynie na tą ewentualność na razie finansowo przygotować- w środę Wam napiszę finał tego

Ostatnia edycja:
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
ewelina - kurde. ale serdeczne gratulacje. no w koncu !!!!! ale sie ciesze...... trzymam kciuki bardzo mocno za twa dzidzie
Sylha, tak, my mamy refundowane in vitro. WIem tylko,ze za IMCI sie placi.Hatching nie wiem nawet czy robia a jeszcze mniej czy trzeba je samemu pokryc finansowo. Kurka, 1000zl za naciecie oslonki
strasznie drogo
Niestety nie ma 100% pewnosci,ze sie uda ale zawsze zwiekasza szanse.
A ten hormon to FSH, gdy jest zbyt wysoki, wtedy tez robia hatching.
Ewelina125, GRATULUJE!!!!!! A nie mowilam,ze rok smoka hihiih i babyboom nas czeka!!!!!! Oby nam sie wszystkim udalo. Trzymam za nas wszystkie mocno kciuki.

A ten hormon to FSH, gdy jest zbyt wysoki, wtedy tez robia hatching.
Ewelina125, GRATULUJE!!!!!! A nie mowilam,ze rok smoka hihiih i babyboom nas czeka!!!!!! Oby nam sie wszystkim udalo. Trzymam za nas wszystkie mocno kciuki.
sylha
mama bliźniakowa
Agapl- dobrze wróżysz

;-);-);-)mam nadzieję, że sobie również tak wywróżysz

Ewelina125
Fanka BB :)
Lolitka pisałam do ciebie wczoraj prw wiadomość, widocznie coś poplątałam. Lolitka to ja ci serdecznie gratuluje. Super że ci się udało. Jak przeczytałam że jesteś w ciąży to aż się ze szczęścia popłakałam.
Wielkie dzięki za wszystkie gratulacje.
Trzymajcie kciuki za przyrost bety
Wielkie dzięki za wszystkie gratulacje.
Trzymajcie kciuki za przyrost bety
reklama
sakmi, Ewelina125 - super Dziewczynki, ogromne gratulacje
Ten rok zaczął się bardzo optymistycznie - oby tak dalej 
sylha - kciukaski, żeby dalej się maluchy ładnie rozwijały. O której godz. będziesz miała w środę transfer?
Byliśmy dzisiaj na usg i było bardzo ładnie widać, że to dziewuszka. Zobaczymy, czy się potwierdzi na późniejszym usg. Lekarz powiedział najpierw, że na 99%, ale jak się przestawiła to był już na 100 % pewny. Ale fikała koziołeczki :-) Życzę Wam Kochane wszystkim jak najszybciej takich cudnych widoków.

sylha - kciukaski, żeby dalej się maluchy ładnie rozwijały. O której godz. będziesz miała w środę transfer?
Byliśmy dzisiaj na usg i było bardzo ładnie widać, że to dziewuszka. Zobaczymy, czy się potwierdzi na późniejszym usg. Lekarz powiedział najpierw, że na 99%, ale jak się przestawiła to był już na 100 % pewny. Ale fikała koziołeczki :-) Życzę Wam Kochane wszystkim jak najszybciej takich cudnych widoków.
Ostatnia edycja:
Podziel się: