reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ewelina125 gratulacje!!!!!!:-) super wieści, spokojnych 9 miesięcy!!

Ale nam się tu fasolinek narobiło, ktoś dobrze przewidział że ten rok to będzie babyboom:-D oby tak dalej!!!!:tak:
sakmi super betka, ciekawe ile mi jutro wyjdzie, trochę się stresuję:eek: a plamieniami sie nie przejmój będzie dobrze, spokojnie;-) jak betka rośnie znaczy że jest ok:tak:

Ja to nie mam kompletnie pojęcia o tym nacinaniu, po co to się robi??? to zwiększa szanse???

Mi gin powiedział, że robi się to często przy mrozakach, kobietom powyżej 39l, kobietom które mają problem z hormonem- nie pamiętam jakim:baffled: no i gdy otoczka jest zbyt gruba- to się dotyczy ew. mnie....nacina się by zarodek łatwiej się mógł wydostać i zagdnieżdzić się w macicy- nie daje to 100% szansy- ale ją zwiększa. Mi kazał się jedynie na tą ewentualność na razie finansowo przygotować- w środę Wam napiszę finał tego

Ostatnia edycja:
mie lekrz powiedzia tak jak sylha napisala, ze jak otoczka jets za gruba ale to zadko sie zdarza tak mi powiedziakl kerza :) mi tez wlasnie o kasy mowili :D ale nie pamietam ile to by bylo:D

Ostatnia edycja:
ewelina - kurde. ale serdeczne gratulacje. no w koncu !!!!! ale sie ciesze...... trzymam kciuki bardzo mocno za twa dzidzie

Sylha, tak, my mamy refundowane in vitro. WIem tylko,ze za IMCI sie placi.Hatching nie wiem nawet czy robia a jeszcze mniej czy trzeba je samemu pokryc finansowo. Kurka, 1000zl za naciecie oslonki:szok: strasznie drogo:szok: Niestety nie ma 100% pewnosci,ze sie uda ale zawsze zwiekasza szanse.
A ten hormon to FSH, gdy jest zbyt wysoki, wtedy tez robia hatching.
Ewelina125, GRATULUJE!!!!!! A nie mowilam,ze rok smoka hihiih i babyboom nas czeka!!!!!! Oby nam sie wszystkim udalo. Trzymam za nas wszystkie mocno kciuki.

Lolitka pisałam do ciebie wczoraj prw wiadomość, widocznie coś poplątałam. Lolitka to ja ci serdecznie gratuluje. Super że ci się udało. Jak przeczytałam że jesteś w ciąży to aż się ze szczęścia popłakałam.

Wielkie dzięki za wszystkie gratulacje.

Trzymajcie kciuki za przyrost bety

reklama
sakmi, Ewelina125 - super Dziewczynki, ogromne gratulacje :tak: Ten rok zaczął się bardzo optymistycznie - oby tak dalej :tak:
sylha - kciukaski, żeby dalej się maluchy ładnie rozwijały. O której godz. będziesz miała w środę transfer?

Byliśmy dzisiaj na usg i było bardzo ładnie widać, że to dziewuszka. Zobaczymy, czy się potwierdzi na późniejszym usg. Lekarz powiedział najpierw, że na 99%, ale jak się przestawiła to był już na 100 % pewny. Ale fikała koziołeczki :-) Życzę Wam Kochane wszystkim jak najszybciej takich cudnych widoków.

Ostatnia edycja:
Do góry