Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
lolitka200-wlasnie u meza musimy wykluczyc nwotwor jak chorowal to nie mial podwyzszone hcg a teraz ma wyniki okej i jest zdrow jak rybka tylko to hcg mnie martwi
czesc Dziewczyny,
Dzieki za ostatnie podtrzymanie mnie na duchu Juz mi troche lepiej
sylha, fajnie,ze masz taka dobra pania embriolog.Wszsytko dokladnie wyjasnila i wiesz na czym stoicie. POza tym ma ona rarcje,ze my z chwila, gdy zaczynamy ta cala procedure z in vitro caly czas na cos czekamy...
My czekamy teraz do kwietnia (wizyta z embriologiem i anestezjologiem). Jutro badanie kariotypu , spermatogram itd. A poczatek stymulki mam dopiero zapalnowany na 26 kwietnia. czyli dluuuugieee czekanieeeee....
sylha, ja nie mialam transferu, nawet nie wiem czy moja klinika robi hatching. Musze podpytanc embriologa podczas wizyty. Dzieki za podpwiedz Tobie lekarz zasugerowal hatching?
sylha, dobrze,ze biora pod uwage te metode. Masz pewnosc,ze zbadaja oslonke przed transferem. Wlasnie czytalam,ze we fr lekarz decyduje o hatchingu w momencie , gdy wczesniejsze transfery zakonczyly sie fiaskiem lub gdy stwierdzi ,ze ta osonka jest za twarda. Biora tez pod uwage wiek kobiety. Ciekawe jak to tutaj wyglada w praktyce. Trzeba tez podpisac jakis papier przed transferem.