reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

no najlepiej sobie narobić dzieci żeby kasę z sociala dostać, tutaj to tez nagminne jest.
moja teściowa tak jak szwagierka przezywają tylko bo tabletki muszę brać a one nawet głupiej przeciwbolowki połknąć nie mogą. A ja mogę łykać tonę, robić 15 zastrzyków dziennie byle sie udało.

a ze nie rozumieją no nie rozumieją ja miałam taka sytuacje w pracy ze do jednej babki przyszła jej córka z wnusiem 3 tygodniowej. Wszystkie kobitki się zleciały i były tylko och i achy. a ja chciałam uciec. daleko! ale ten cały tłum zepchnął mnie w róg i nie miałam jak wiec zaczęłam płakać. niestety kto nie byl w naszej sytucji nie zrozumie

Ostatnia edycja:
reklama
joweg jejku to ci się szwgierka udała kto takie rzeczy gada!!!! czy ona nie rozumie że i tak nam jest ciężko???!!! ale cóż niektorzy ludzie wogóle nie myślą!!!! a ty się nie przejmuj takimi ludźmi bo ty też niedługo będziesz w ciąży:)

ale i tak bedzie niedlugo rozwod powiezdiala ze zyc z nim nie bedzie bo kaze jej sprztaac gotowac i zajmowac sie dzieckiem :D mowie wam patologia :D

joweg to tym bardziej się nią nie przejmuj widzisz że dziewczyna ma nierówno pod sufitem i traktuje dzieci przedmiotowo no jak można planować drugie dziecko i rozwód?!

joweg tez mozesz jej dopiec, ze predzej jej maz ja pierwszy zostawi niz ona jego wiec niech sobie tak nie planuje glupia picza;/
i dlatego ja nikomu ani znajomym ani rodzinie nie mowilam, ze sie staramy bo po co. Tylko by byly pytania czy juz,a co jest nie tak itp. a tak to caly czas mowilismy, ze sie nie staramy i jak kiedys bedzie to bedzie.
Jutro juz mi sie 13tydzien zaczyna, a ja jeszcze nikomu nie powiedzialam;] hehe nie wiem kiedy powiem
poki brzucha nie widac to po co

no faktycznie na mjejscu twojej szwagierki zastanowilam bym sie co mowi i co robi a na mjejscu jego kopnelabym ja w cztery litery. Palu nr1 u mnie tez nikt niewiedzial az do 15 tygodnia a teraz juz wszyscy wiedza. Ja jestem strasznie chora mam szpital w domu wszyscy chorzy temperatura katar bol gardla jakas masakra jak pomysle ze na dworze 20 stopni a ja siedze w domu:crazy:

paula_nr1- popieram tez nikomu nie powiem :) tylko wam :* heheh jak sieczujesz lepiej mow :D

kasia31- trzymaj sie kochana :) i kuruj :)

Ostatnia edycja:
joweg a czuje sie roznie raz lepiej raz gorzej. Sennosc juz mi przeszla ale slabo jest mi nadal. Jak odstawilam dupka to juz nie mam mdlosci, a za 2tyg mam lutke odstawic. Brzucha brak, jesc mi sie nie chce ...:)
a Ty jak sobie wsadzisz te 3 to po tych Twoich ziolkach wszystkie z Toba zostana:)))

kasia ja jeszcze chyba tak do 2tyg sie wstrzymam:)) u mnie w domu caly czas ktos jest chory i wokol mnie: babcie , dziadki, rodzice, moj M ale jakos mnie ominelo:)

kaska31 - kuruj się.

joweg - no to się ta swoja szwagierka nie przejmuj skoro sie rozwodzi bo sprzątać musi. Kurcze a ja dalej z tym samym chłopem. on mi nie karze sprzątać ale sam tez nie sprząta hmmm może faktycznie pomyśle o zmianie :p

U nas najbliższa rodzina wie i ci najbliżsi znajomi. No i w robocie wiedza,a dla niech to norma tutaj. Ja nie wiem ale jak tutaj się powie ze masz ivf to ci gratulują.

No i mam stres większy i większy za 12 h transfer. Jestem pelna nadzieji i pelna strachu. Samego transferu sie nie boje tylko tego czy komóreczki/a ze mną zostaną/ie

Ostatnia edycja:
reklama
Hej:)Nie przejmujcie się opiniami innych:)jak któs coś szybko dostał to nigdy nie zrozumie kogoś kto tak długo czeka;)Najlepiej mieć na to jakąś krótką gadkę:)Ja wcześniej mówiłam że robię karierę a na dzieci przyjdzie czas;)a teraz to zmiwniam temat albo palne coś głupiego na zbycie tematu:)Miektórzy ludzie są ciężko myślący ale to swiadczy o tym jakie maja podejście do ludzi i życia-są po prostu zaslepieni sobbą. Joweg a ta swoją szwagierkę to naprawde kopnij w d...ę i powiedz żeby się zajęła rozwiazywaniem swoich problemów bo udawanie że ich nie ma jest bardzo szkodliwe...:)Ni emartwcię się dziecznki, trzymam za was kciuki:)Pozdrawiam

Do góry