reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

hej miliaa pewnie nicka przekrecilam...spokojnie turbulencje drogowe nie zaszkodza na pewno:)kciukasy!
Lola mi tez sie udalo za I razem od arzu i podobnie jak ty bylam zielona z tym ze bardzo o siebie dbalam...duzo lezalam itp po transferze...
co bedzie teraz pokaze czas...mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze i ze w grudniu bedziemy we 4ke:)

reklama
Dziewczynki mam jeszcze jedno pytanko dzisiaj pobolewa mnie brzuch tak jak na okres. A transfer pojutrze. Czy to normalne??? a jak nie czy któraś z was tak miała????

Minie2011 gratulacje:))
joweg gin mi pare dni temu opowiadal, ze ma pewna pare co pierwsze podejscie i pare crio im sie nie udalo i zrobili 2inv i mieli 5 zarodkow i mowia to podajcie nam 3 moze chociaz jeden sie przyjmie i mieli niespodzianke bo 3 sie przyjely:)))) takze uwazaj bo mowilas, ze chcesz 3 wsadzic:))) tez mowilas ze chcesz trojke ale za jednym razem to chyba sie zajechac mozna:))))))
ja juz mam przerazenie w oczach jak to bedzie czy dam sobie rade z dwojka:))

palu_nr1 - nie martw się wpadniesz szybko w rutynę i na rekach będziesz miała jedno a noga będziesz kołysała wózek z drugim maleństwem a w miedzy czasie jeszcze pierogi zrobisz :p

hej ale mam dola ,wszyscy tylko sie podniecaja dzieckiem od szwagra a ta moja powalona szwagierka pyta bezczelnie " a co wy dalej nie mozecie, jaka szkoda, ja chce juz drugie a wy dalej nie mozecie " mam dosc niechce mi sie juz zyc :( bo sprawiedliwosci na tym swiecie to niema :/

joweg jestem i mnie nie ma na forum, bo ja odpuscilam starania i mamy troche problemów... innego rodzaju !!

Ale do senda !! kopnij szwagierke w dupe !!
glupia krowa!! nikt mi aż tak nie dopiekł ale siostra mojego męża powiedziała " musisz zaakceptowac" czego ja do tej pory nie umiem jej "wybaczyć" i ciagle zachwycają się tymi jej dziećmi a jednak serce boli !!
niestety jedyne co możemy to dystansować się bo inni nas nie rozumieją!!
Przytulam bardzo mocno !!
no i zaraz Ty bedziesz w ciąży przecież, do maja już tak blisko...

joweg - dokładnie kopnij szwagierkę w cztery litery!!! Jak może tak mówić skoro wie ze walczycie! ehhh szkoda gadać. Nie dołuj się bo to nic nie pomoże.Zobaczysz i Tobie się uda. Głowa do góry. Sciskam mocno. My tu wiemy przez co przechodzisz.

nie moge dziewczyny nie moge normalnie to ona powiedziala juz ze niehcce zyc z moim szwagrem ale chce jeszcze jedno dziecko bo wtedy socjal lepszy dostanie , wkurza mnie to wszytsko podniecaja sie jak nei wiem co a nie rozmumieja ze my tez bysmy chcieli a nie mozemy :( nikt nas nie rozumie a jak nei mam nawet z kim pogadac bo tesciowa mowi ze przezywam za bardzo to wszytsko i mam sie uspokoic :(

reklama
Do góry