reklama

Kto po in vitro?

marcikuk rozumiem cie ja też mam jezszcze kupe czasu a już mam stresa:baffled: ale bede musiała jakoś troche sie uspokoić bo sters nei jest wskazany:tak: więc powodzenia jutro i trzymam mocno kciuki zeby fasolki zostały z tobą a ile zarodków będziesz brała 1 czy 2?

reklama
miska126 - ja to chce zawalczyć o dwa tylko tutaj sie boja ciąży mnogich. jak byłam przestymulowana i wiedziałam ze nie będzie transferu to mówili ze później pewno dwie komórki mi wrzuca bo mrożone. ostatnio mi mówili ze jak będą silne to jedna. W piątek dzwonili mówili ze są silne. Po mojej stronie jest tez kondycja zdrowotna i to ze młoda jestem tzn jestem w tej grupie wiekowej co to największą szanse maja ale już nie jestem "pierwszej świeżości". No wiec jutro się dowiem ile mi beda chcieli oddac ja wiem ze bede pytac o dwie.

miska126 - wiem. teoretycznie szanse sa te same co przy jednym myślę jednak ze co dwa to nie jedno. tym bardziej ze nie mam już lat 21. Nie ma przeciwskazan medycznych bym zaszła w ciąże. Ale ile jest tutaj dziewczyn co ten niby nie powinny mieć z tym problemu a jednak im się nie udaje? To jest loteria. Jeszcze nigdy nic wielkiego nie wygrałam to mam nadzieje ze mi się tym razem poszczesci.

joweg - z ulotki które dostałam ze szpitala to najlepsza grupa jest poniżej 35 roku życia. ale procentowo to i tak mniej niż polowa czyli mam większe szanse na to ze się nie uda niż na to ze się uda.

miska126 - dziękuje i wzajemnie :-)

reklama
marciciuk- to ja jeszcze 14 lat bede sie kfalifikowac w tej grupie hehhe , powiem ci ze u mnie sie bali jak nie wiem co ciazy mnogiej ze wzgledu na wiek bede mie w kwietniu 21 :-) ale jednak podali mi dwa zarodki bo powiedzailam uze chcemy miec blizniaki :P

miska- juz ci mowie kochana, operacje--->edytuj swoj profil----->po lewej stronie edytuj sygnature i tam wpisujesz albo wklejasz kod suwaczka :) a teraz pokazuj suwaczki :d ja mam nowy ile jestem juz z Wami kochane :)

teraz ide spac juz :) ranno zagladne wiec miska tworz ladne suwaczki se :P

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry