reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Magdusia 31 - Tak sobie zerkam na Twój suwaczek ze stażem małżeńskim i widzę, że 2 tyg wcześniej mieliście ślub, więc może Wasz dzidziuś również będzie rówieśnikiem naszego ;)))

wróciłam z bąbelkami do domu. Dwa są ze mną :-) kolejne dwa nie przetrwały :-(czyli jeśli się nie uda to zabawa od początku. ale... co ma być to będzie. póki co jestem taka jakaś zamulona. za dużo emocji i teraz opadłam z sil. lekarka była dobrej myśli wiec mam nadzieje i czekam. dziękuje za dobre słowa.

marcikuk - wszystko będzie dobrze teraz odpoczywaj . Trzymam kciuki za dwójeczkę:-)

masia - jak widać nie było tak strasznie , daj znać jak będzie coś wiadomo:-)

magdusia - fajnie że będzie córcia ;-)bo ja sama marzę o dziewczynce

Jo. M. - po zarejestrowaniu się na tym forum, dzięki Waszym opiniom, punkcja przestała być makabrycznie straszna, ale pewne obawy istniały. Rzeczywistość na szczęście przerosła moje najbardziej samouspakajające się oczekiwania ;) Jutro mają dzwonić informaować jak się miewają nasze Bąblątka :)))

katee a Tu wchodziłaś zobaczyć ceny?
Cennik - Warszawa Invimed PL

Wchodziłam i ceny są podobne do Novum, ale dziewczyny, zdecydowałam! :happy: Umówiłam nas na czwartek do Bociana w białymstoku do doktora Mrugacza. Czytałam na forum że to dobry lekarz, zobaczymy. Wizyta 250zł + badanie nasienia 150zł i ewentualne moje badania gdybym czegoś nie miała...
Magdusia 31 na jaki monitoring przez dwa tygodnie??? Chyba coś ominęłam...:angry:

Już wiem o co chodzi z monitoringiem, nie załapałam od razu, a faktycznie mój lekarz mówił że jak będę w Novum to on będzie mnie monitorował na miejscu ;) No bo jak bedę mieć in vitro w Białymstoku to nie mogę być tu monitorowana u normalnego gina? Muszę być na miejscu tam gdzie klinika?? Wszystkie tak robicie? Bo ja myslałam że moge to robić na miescu, już mam metlik w głowie....:no:

reklama
Katee monitoringi żeby zobaczyć jak pęcherzyki rosną także jak zaczniesz w Białym, to tam będziesz na to chodzić-z tego co pamiętam to Lolitka mieszkała coś ok.2 tyg.w Białym żeby nie dojeżdzać, bo daleko więc musiał wynająć pokój i mieszkać tam-napisz do niej to na pewno obszernie Ci napisze co i jak

Do góry